Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Ці фільми зруйнували акторам кар'єру в кіно
commentss НОВИНИ Всі новини

Ці фільми зруйнували акторам кар'єру в кіно

Актори отримали шанс стати зірками Голлівуду, однак ці фільми замість злету до вершини кіноолімпу зруйнували їх кар'єри.

23 жовтня 2023, 18:05 comments1183
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Деякі актори отримали шанс, щоб знятись в потужних фільмах, які могли б зробити з них зірок світового масштабу. Однак замість визнавання та великих гонорарів актори зруйнували свою кінокар'єру через ці фільми. Вони повністю залишили кіно, або змінили свій фах роботи.

Ці фільми зруйнували акторам кар'єру в кіно

Вілл Сміт та його син Джейден Сміт. Фото з відкритих джерел

Софія Коппола

Ці фільми зруйнували акторам кар'єру в кіно - фото 2

Акторська кар'єра Софії Копполи закінчилася майже не почавшись. Коли Вайноні Райдер довелося відмовитися від фільму Френсіса Копполи "Хрещений батько 3", режисер вирішив взяти на роль свою доньку. Третя частина культової серії Копполи не досягла успіхів попередніх частин, а критики одним з факторів невдачі називали акторську гру Софії Копполи. Їх реакція була настільки сильною, що Софія припинила свою акторську кар’єру, однак вона показала свої здібності в режисурі.

Джейден Сміт

Ці фільми зруйнували акторам кар'єру в кіно - фото 3

Ще одна дитина з зіркової сім’ї, яка зруйнувала кінокар’єру у ранньому віці. Джейден Сміт виконав головну роль у фільмі "У гонитві за щастям" зі своїм батьком Віллом Смітом, чим поклав великі сподівання щодо акторської кар’єри. Однак наступний фільм "День, коли Земля зупинилась" з його батьком став провалом. Афішований фантастичний блокбастер отримав рейтинг схвалення 12% на Rotten Tomatoes, а критики вказували на його кам’яне обличчя у фільмі. Вілл Сміт розповів, що його син взяв на себе основний удар та зробив перерву в акторській кар’єрі. Тепер Джейден Сміт займається музикою.

Тейлор Лотнер

Ці фільми зруйнували акторам кар'єру в кіно - фото 4

Після "Сутінків" Тейлор Лотнер, здавалося, був готовий стати великою зіркою. Він уже був голлівудським серцеїдом і очікували, що він вистрілить як його колеги Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон. Однак Тейлор Лотнер знявся у фільмі "Погоня", який отримав несхвальні відгуки у яких писали, що Лотнер схожий на "робота, який імітує людську мову без емоцій". Фільм отримав лише 5% на Rotten Tomatoes та вплинув на кар’єру Лотнера.

Тейлор Кітч

Ці фільми зруйнували акторам кар'єру в кіно - фото 5

Після успіху серіалу "Нічні вогні п'ятниці" Тейлора Кітча запросили у ролі зірки для великого блокбастера "Джон Картер". Очікувалось, що це стане проривною роллю для Кітча, натомість "Джон Картер" став одним із найбільших касових провалів усіх часів. Після цього Тейлор Кітч грав ще у кількох фільмах та серіалах, але вже не отримував ролі першого класу у високоякісних постановках.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про неймовірні фанатські теорії, які повністю змінюють уявлення про відомі фільми.

Також "Коментарі" писали про те, як сьогодні виглядає легендарна Ксена з серіалу про принцесу-воїна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини