Головна Новини Дозвілля фільми і серіали "Чудо-жінка 1984»: з'явилися перші відгуки про фільм
commentss НОВИНИ Всі новини

"Чудо-жінка 1984»: з'явилися перші відгуки про фільм

Фільм отримав перші позитивні відгуки від критиків

6 грудня 2020, 22:28 comments1739
Поділіться публікацією:

Англомовні видання опублікували перші рецензії на фільм "Чудо-жінка: 1984".

"Чудо-жінка 1984»: з'явилися перші відгуки про фільм

Минуло більше трьох років з тих пір, як фільм "Чудо-жінка" режисера Петті Дженкінс потрапив в кінотеатри, його довгоочікуване продовження вже майже тут. "Чудо-жінка 1984" виходить в кінотеатрах і на каналі HBO Max на Різдво, і тепер перші відгуки про прийдешній фільм з'явилися в мережі.

Кінокритик видання Heroic Hollywood Натаніель Бреїли залишив позитивний відгук про стрічку, відзначивши гумор і душу, яку вклали в неї автори. Головний редактор видання Fandango Ерік Девіс сказав, що плакав в кінці фільму і також залишив позитивний відгук. На оригінальну кінцівку вказав і популярний блогер JoBlo.

Репортер Gizmodo вважає фільм хорошим, але трохи затягнутим блокбастером, який виправдав його сподівання. Блоггер BD заявив, що режисерові вдалося створити фільм 80-х, що і зробило його таким унікальним.

Важливо нагадати, що фільм йде дві з половиною години, на відміну від першої частини. Повна інформація про сюжет "Чудо-жінки 1984" все ще тримається в секреті. З чуток, у фільмі Дайана Прінс вступає в конфлікт з грізним новим противником на ім'я Гепард і бізнесменом Максвеллом Лордом. Чудо-жінку в останній раз бачили у фільмі Зака ​​Снайдера "Ліга справедливості".

Раніше "Коментарі" робили огляд на зимові курорти в Європі під час карантину.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини