Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Чи варто дивитись фільм "Джокер: Божевілля на двох": що говорять критики та глядачі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи варто дивитись фільм "Джокер: Божевілля на двох": що говорять критики та глядачі

Новий "Джокер" зазнає нищівної критики від глядачів і кінокритиків.

сьогодні, 12:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Фільм "Джокер: Божевілля на двох", який став продовженням одного з найуспішніших блокбастерів 2019 року, зустрів жорстку критику з моменту виходу на екрани 4 жовтня. Попри участь Хоакіна Фенікса та Леді Гаги, стрічка отримала жахливі відгуки як від критиків, так і від глядачів.

Чи варто дивитись фільм "Джокер: Божевілля на двох": що говорять критики та глядачі

Фільм "Джокер: Божевілля на двох"

Режисер Тодд Філліпс вирішив ризикнути і створив поєднання судової драми та мюзиклу, проте цей крок не виправдав себе. Більшість глядачів просто не змогли зрозуміти задум режисера. У коментарях на ресурсі Rotten Tomatoes можна побачити різкі слова від критиків та глядачів, які називали фільм "жахливим", "нудним", "даремним для перегляду" та вказували, що "хочу стерти цей фільм із пам’яті".

Серед більшості критичних відгуків також були і позитивні, зокрема глядачі писали, що продовження "Джокера", це "найсміливіший фільм року", або наголошували на нерозумінні, чому так багато людей говорять, що "фільм відстій". Однак усі сходяться, що кінцівка фільму "може не залишити вас повністю задоволеними".  

Загалом на ресурсі Rotten Tomatoes фільм "Джокер: Божевілля на двох" отримав 33% від критиків та 31% від глядачів, тоді як перший фільм "Джокер" оцінили у 69% та 89% відповідно.

Також новий "Джокер" отримав рейтинг D на CinemaScore, що стало найнижчим показником серед кінокоміксів. Для порівняння, навіть провальна "Фантастична четвірка" мала вищу оцінку — C-.

Не лише оцінки, а й касові збори виявилися катастрофічними. За перший день прокату "Джокер 2" зібрав лише 7 мільйонів доларів у США. Це значно менше, ніж провальний фільм "Флеш", який заробив 9,7 мільйона. Для порівняння, перший "Джокер" за аналогічний період зібрав 13,3 мільйона. Очікується, що фільм збере всього 200 мільйонів у прокаті. 

Фільм "Джокер: Божевілля на двох" в українських кінотеатрах вийшов 3 жовтня. Крім Хоакіна Фенікса у сиквелі знялася Леді Гага. Вона зіграла роль психіатриню Гарлін Квінзель, яка закохується в Джокера.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що новий фільм з Демі Мур шокує глядачів. Вони не в змозі його додивитись та залишають кінотеатри.

Також "Коментарі" писали про найбільш збиткові фільми в історії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини