Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Автор "Ріка і Морті" створить новий мультсеріал - про що він
commentss НОВИНИ Всі новини

Автор "Ріка і Морті" створить новий мультсеріал - про що він

Американські критики очікують, що серіал швидко здобуде популярність

10 лютого 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

Один з авторів легендарного мультсеріалу "Рік та Морті" Ден Хармон повідомив, що працює над новим не менш цікавим анімаційним серіалом. Про це повідомляє онлайн видання Variety.

Автор "Ріка і Морті" створить новий мультсеріал  - про що він

Новий шедевр від автора Ріка і Морті - яким він буде. Фото: pikabu.ru

Відомо, що сценарист підписав контракт з компанією Fox Entertainment. В основу нового мультсеріалу лягли грецькі міфи. Чоловік поєднуватиме Стародавній світ та сучасні сфери життя — політику, економіку, світові відносини.

В серіалі розповідається про людей, богів і монстрів, які намагаються управляти одним з перших міст світу, намагаючись не повбивати один одного.

"Дозвольте Дену Хармону перетворити міфи про ранню Грецьку цивілізацію в дивно різкий коментар про сьогоднішню політику, знаменитостей і поп-культуру", — заявив представник студії Майкл Торн.

Серіал можна назвати "сімейною комедією". Американські критики вже прогнозують, що мультфільм зміцнить позиції компанії Fox Entertainment на ринку анімації.

Назву мультсеріалу поки тримають в таємниці.

Компанія Fox планує представити роботу вже в наступному році.

Нагадаємо, що стало відомо, який епізод став найбільш рейтинговим на просторах американської компанії Netflix — найпопулярнішою виявилася фінальна серія серіалу "Хід королеви". Повідомляється, що рейтинг цієї серії на знаменитому стрімінговому сервісі склав 9,4 бала. Також відомо, що до трійки лідерів рейтингу увійшла і друга серія даного серіалу. Подробиці про найпопулярніші сцени серіалів, дивіться на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляють, які серіали найбільше подобаються представниці студії "Квартал 95" Олені Кравець. Деталі читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини