Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Названо найбільш рейтинговий епізод серіалу в історії Netflix
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найбільш рейтинговий епізод серіалу в історії Netflix

Фінальна серія "Хід королеви" отримала оцінку 9,4 бала на стрімінговому сервісі

10 лютого 2021, 12:04 comments2373
Поділіться публікацією:

Стало відомо, який епізод став найбільш рейтинговим на просторах американської компанії Netflix — найпопулярнішою виявилася фінальна серія серіалу "Хід королеви". Про це повідомляє "Лента.ру".

Названо найбільш рейтинговий епізод серіалу в історії Netflix

Названо найбільш рейтинговий епізод серіалу в історії Netflix - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що рейтинг цієї серії на знаменитому стрімінговому сервісі склав 9,4 бала. Також відомо, що до трійки лідерів рейтингу увійшла і друга серія даного серіалу. На другому місці опинився останній епізод проекту "Я ніколи не ...", який оцінили в 8,9 бала.

В кінці минулого року також повідомлялося, що проект "Хід королеви" виявився і найбільш популярним міні-серіалом на просторах Netflix, а ще й став першим за кількістю переглядів за всю історію існування сервісу. Згідно з офіційними даними, в перебігу перших 28-и днів після публікації, "Хід королеви" подивилися більше ніж 60 мільйонів користувачів.

Нагадаємо, що в кінці жовтня на популярній стрімінговій платформі Netflix вийшов драматичний міні-серіал "Хід королеви", який відразу ж підкорив глядачів своїм сюжетом, декораціями та грою акторів. Він розповідає історію сироти Бет Хармон, яка є шаховим вундеркіндом. Вона прагне досягти небувалих висот в цій справі, проте на неї шляху зустрічається безліч перешкод, як боротьба з наркотичною та алкогольною залежністю, а також психологічними проблемами.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що зростаюча популярність шахів, стимульована успіхом серіалу Netflix "Хід королеви", тепер переходить зі звичайної гри на веб-сайти та потокові сервіси. Ця тенденція стала помітною і завдяки пандемії коронавірусу, коли люди змушені перебувати вдома в ізоляції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини