Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Американські кінокритики оголосили бойкот новому фільму від Disney
commentss НОВИНИ Всі новини

Американські кінокритики оголосили бойкот новому фільму від Disney

Допрем'єрний показ не відбувся

26 серпня 2020, 16:27
Поділіться публікацією:

Американські кінокритики і журналісти навідріз відмовилися йти на прес-показ нового фільму "Нові мутанти". Вся справа в тому, що Disney знехтував правилами захисту від коронавірусу. Про це повідомляє видання glavred.

Американські кінокритики оголосили бойкот новому фільму від Disney

Американські кінокритики оголосили бойкот новому фільму від Disney. Фото: unsplash. Деніз Янс.

Перша проблема — організатори не вважали за потрібне дотримуватися соціальної дистанції в розсадженні відвідувачів в залі. Друга — компанія Disney не стала видавати промо-копії фільму для журналістів. Раніше це допускалося, але з огляду на ситуацію зараз, преса повинна наражати себе на небезпеку, щоб написати рецензію.

Перспектива виходить дуже сумнівна, тому багато видань висловили свою думку про те, що здоров'я їхніх співробітників набагато важливіше. Також вони акцентували увагу на тому, що відвідувати кінотеатри поки досить небезпечно.

"Зараз є велика ймовірність, що ви захворієте. Це ризик. Ми будемо рецензувати тільки ті фільми, з якими наші автори можуть ознайомитися безпечно — в рамках спецпоказу з соціальною дистанцією або в цифровому форматі. Це відноситься до всіх авторів. Навіть до тих, хто готовий піти в кіно. Ми не готові ризикувати заради прибутку ", — заявив А. А. Дауд з AV Club.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що запустилася онлайн-база українського короткометражного кіно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини