Головна Новини Дозвілля мода Завдяки Коко Шанель: які кольори завжди будуть у моді
commentss НОВИНИ Всі новини

Завдяки Коко Шанель: які кольори завжди будуть у моді

Одна з найкультурніших жінок, французький модельєр Габріель Шанель, відома світові як Коко, ввела в моді п'ять відтінків, які досі не втратили своєї актуальності.

13 лютого 2022, 22:55 comments1365
Поділіться публікацією:

Колірною гамою, яку внесла у світ моди, фундаторка модного будинку Chanel Коко Шанель, щодня користуються мільйони жінок. Модельєр створювала одяг у певних відтінках, які, на її думку, були дуже естетичними. Що це за кольори?

Завдяки Коко Шанель: які кольори завжди будуть у моді

П'ять кольорів, які ніколи не вийдуть із моди (фото з відкритих джерел)

Чорний

До Шанель цей колір завжди асоціювався зі смутком, але модельєр змінила до нього відношення і зараз чорна сукня-футляр – класика сучасної моди, яка підкреслює елегантність та жіночність. За допомогою чорного кольору Шанель також наголошувала на інших відтінках та аксесуарах.

Білий

Шанель називала цей колір стриманим, благородним та легким. На її думку, білий дуже добре поєднувався із чорним і навіть зараз така комбінація користується великою популярністю і є класикою. За допомогою речей білого кольору можна підкреслити переваги фігури та скоригувати її недоліки.

Золото

Цей відтінок став своєрідним символом смаку до розкоші. Коко Шанель любила багатство, але гроші для неї, швидше за все, були засобом, а не метою і вона знала, як правильно ними розпоряджатися. Модельєр ввела моду на біжутерію і сміливо поєднувала її в одному образі зі справжніми коштовностями.

Червоний

Шанель дуже любила цей відтінок, бо він яскравий, агресивний, палкий. Якщо використовувати при створенні образу темніший колір червоного, то можна продемонструвати, таким чином, елегантність і силу волі.

Бежевий

Цій культовій жінці також був "до душі" бежевий відтінок — це ключова риса її системи моди, яка полягає в універсальності. Бежевий — ідеальна база, яка підійде всім без винятку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які кольори будуть модними навесні 2022 року: заява Pantone.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини