Головна Новини Дозвілля мода Які кольори будуть у моді весною 2022 року: заява Pantone
commentss НОВИНИ Всі новини

Які кольори будуть у моді весною 2022 року: заява Pantone

Представники Інституту кольору Pantone назвали головні кольори, які будуть у моді навесні 2022 року

3 жовтня 2021, 15:35 comments1124
Поділіться публікацією:

Експерти Інституту кольору Pantone, які займаються прогнозуванням колірних тенденцій, з'ясували, які відтінки повинні бути у гардеробі кожної модниці.

Які кольори будуть у моді весною 2022 року: заява Pantone

Pantone назвав головні відтінки весни 2022 року (фото з відкритих джерел)

Представники Pantone присвятили на цей раз випуск традиційного звіту до Нью-йоркського тижня моди, який пройшов із 8 по 12 вересня. В його рамках дизайнери показали колекції сезону весна-літо 2022.

На думку фахівців, в складні часи соціальної ізоляції експерименти з одягом — це найпростіший і безпечний спосіб подарувати собі радість. Сьогодні в одязі люди вибирають як нейтральні відтінки, що вселяють спокій і впевненість, так і яскраву палітру, яка підіймає настрій і дає енергію.

За даними аналітиків компанії Pantone, найпоширенішими кольорами, які використовуються сьогодні в модній індустрії, стали відтінки синього. Особливо популярні кольори Spun Sugar ("Цукрова пряжа") і Glacier Lake ("Застигла озеро"), які фахівці порівнюють із відтінками медичних масок.

У топ-15 вийшли також такі кольори як Gossamer Pink ("Рожеве павутиння"), Innuendo ("Тонкий натяк"), Dahlia ("Жоржина"). Найпопулярнішими з базових стали Northern Droplet ("Північна крапелька"), Perfectly Pale ("Досконала блідість"), Poppy Seed ("Макове зернятко") та інші.

Нагадаємо, що представники Pantone розробили новий відтінок червоного кольору під назвою Period, за допомогою якого хотіли привернути увагу до стереотипу про менструації.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американський Інститут кольору Pantone у 2020 році головним кольором назвав класичний синій, тому що він надає впевненості та заспокоює.

Читайте також, кожна людина має улюблені кольори, яким віддає перевагу в одязі, косметиці або інтер'єрі. Але у кожного знака Зодіаку є ще й власний колір, який допомагає заманити удачу. Готові дізнатися свій?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини