Головна Новини Дозвілля мода Яскрава осінь: які головні убори зараз в моді
commentss НОВИНИ Всі новини

Яскрава осінь: які головні убори зараз в моді

Вони не тільки підкреслять образ, але і зігріють в прохолодні дні

8 вересня 2020, 15:52
Поділіться публікацією:

Осінь може стати стильною і незабутньою, якщо заздалегідь продумати осінні образи. У цьому сезоні ніяк не можна обійтися без оригінальних головних уборів, тому що це справжній тренд цієї осені. Капелюшки, берети, кепки, бейсболки та навіть косинки — все це стане незамінним доповненням до вашого образу. Про це пише видання karavan.

Яскрава осінь: які головні убори зараз в моді

Яскрава осінь: які головні убори зараз в моді. Фото: unsplash.

Фахівці рекомендують носити головний убір під колір одягу. А найоптимальнішим вважається варіант, коли берети або капелюшки повторюють візерунки і текстуру вашого наряду.

Якщо говорити про капелюшки, то краще віддати перевагу спокійним відтінкам: бежевому, молочному, світло-сірому і білому. Але якщо є бажання, то можна придбати і яскравий варіант цього головного убору. Також дизайнери радять поекспериментувати, спробувавши підібрати капелюшок під свій макіяж.

Кепки, бейсболки та берети ніколи не втрачають своєї актуальності та зручні тим, що їх можна носити як з класичним стилем, так і зі спортивним. Фахівці люблять їх за те, що можна пробувати абсолютно різні поєднання. Наприклад, під коктейльне плаття підібрати кепку в чоловічому стилі.

Chriistian Dior і Marc Jacobs пропонують модницям носити косинки, закривши лоб і зав'язавши їх ззаду. Також рекомендується доповнювати такий оригінальний головний убір виразними чорними стрілками.

А ось пов'язки можна носити як з зібраним, так і з розпущеним волоссям. Головне, щоб вони були з тієї ж тканини, що і сам наряд.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, осінь 2020: які спідниці будуть в моді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини