Головна Новини Дозвілля психологія Колір принесе вам щастя: варіанти для всіх знаків Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Колір принесе вам щастя: варіанти для всіх знаків Зодіаку

У кожного знака Зодіаку є ще й власний колір, який допомагає заманити удачу

10 вересня 2021, 05:05 comments5740
Поділіться публікацією:

Кожна людина має улюблені кольори, яким віддає перевагу в одязі, косметиці або інтер'єрі. Але у кожного знака Зодіаку є ще й власний колір, який допомагає заманити удачу. Готові дізнатися свій?

Колір принесе вам щастя: варіанти для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Кожен знак Зодіаку має не тільки свої особливості характеру і переваги, а й певні забарвлення, які асоціюються із щастям і благополуччям. Тому астрологи назвали кольору, які варто частіше вибирати представникам різних знаків, щоб в їх житті стало світлих смуг, а характер не покидала.

Стихія вогню (Овен, Лев і Стрілець):

Ці люди не звикли відступати і шукати причини не йти до своїх цілей, тому їм ідеально підходять теплі на насичені фарби. Серед них золотий, червоний, фуксія, помаранчевий і інші вогненні кольори.

Стихія землі (Телець, Діва і Козоріг)

Такі люди завжди хочуть міцно стояти на ногах і бути впевненими хоча б у власному сьогоденні, а також нелегко йдуть на зміни. Тому не дивно, що їм найбільше підходять саме забарвлення природи і осінньої пори року. Тілесні, кремові, бежеві, м'які помаранчеві та коричневі відтінки дозволяють їм відчувати себе комфортніше.

Стихія повітря (Близнюки, Терези і Водолій)

Стабільність точно не входить в їх пріоритетів, а ось відчуття свободи є обов'язковим. Тому їм більше подобається невагомість і такі ж фарби. Все пом'якшені і пастельні тони, а також металеві відтінки сріблястого доповнюють їх.

Стихія води (Рак, Скорпіон і Риби)

Чуттєві і вимогливі до себе представники цих знаків Зодіаку можуть взагалі не хвилюватися про те, яким кольором себе оточувати. Стихія води говорить сама про себе, тому все забарвлення океанів, морів і річок дарують їм спокій і рівновагу.

Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 6 — 12 вересня 2021. Новий тиждень осені ознаменується великою кількістю позитивних моментів для більшості знаків Зодіаку, а деяким вдасться вийти на новий рівень, передає Радіо Maximum.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://maximum.fm/
comments

Обговорення


Новини