Головна Новини Дозвілля мода Як створити ідеальний капсульний гардероб - поради Андре Тана
commentss НОВИНИ Всі новини

Як створити ідеальний капсульний гардероб - поради Андре Тана

Андре Тан радить, як створити ідеальний гардероб і при цьому заощадити

13 листопада 2020, 15:30
Поділіться публікацією:

Відомий український дизайнер Андре Тан дав поради, як створити економний капсульний гардероб. Капсульний гардероб передбачає до 10 речей, які підходять один одному. З цих речей виходить 10-15 різних і стильних луків.

Як створити ідеальний капсульний гардероб - поради Андре Тана

Фото: indiastyle

Перш за все дизайнер радить позбутися від одягу, який ви давно не носите. Після звільнення місця в шафі, можна купувати нові речі.

При виборі речей існує певна послідовність. Першими варто купувати сукні, другими — спідниці та брюки. Далі вибирайте топи та светри. І тільки в кінці виберіть верхній одяг. Після цього можна переходити до взуття.

Щоб заощадити на гардеробі, потрібно запам'ятати модні закономірності. Кофтинок має бути більше, ніж спідниць або штанів. Буде помітніше, якщо ви щодня будете вибирати різні кофтинки під одні легінси, а не навпаки. В результаті кількість ваших образів збільшиться. Придбайте декілька яскравих речей, щоб підкреслити ваші вигідні сторони.

Таким чином ви купуєте не сотню непотрібних речей, які ні під що не підходять, а десять. При цьому, ви заощадите та отримаєте багато образів на кожен день.

Сайт "Коментарі" також рекомендує прочитати, що в тренді цієї зими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини