Головна Новини Дозвілля мода Як правильно носити "шотландку": модні поради від Андре Тана (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно носити "шотландку": модні поради від Андре Тана (відео)

Дизайнер поділився головними модними порадами для нинішнього сезону

2 жовтня 2020, 20:09
Поділіться публікацією:

У цьому сезоні в моду повертається шотландська клітка. Але цей принт може бути вельми небезпечний — при невдалому крої або невірно обраній моделі враження від зовнішнього вигляду може бути зіпсовано. Відомий український дизайнер Андре Тан розповів, як стати стрункішою або додати апетитні форми за допомогою клітини.

Як правильно носити "шотландку": модні поради від Андре Тана (відео)

Джерело: kiev.informator.ua

За словами дизайнера, найактуальнішою в цьому сезоні буде клітка тартан — іншими словами — "шотландка". Цей етнічний орнамент утворюється переплетенням різнокольорових ниток і складається з діагональних і горизонтальних смуг. Існує більше 250 візерунків тартана.

Поєднувати "шотландку" з іншим одягом не складно, адже вона універсальна. Придбайте собі пару нарядів на цей сезон — для будь-якого віку і поколінь цей елемент одягу завжди буде must-have в гардеробі.

Якщо ви хочете візуально зменшити стегна, тоді вам просто необхідний жакет з клітиною тартан, адже ви так додасте собі апетитних форм. Ну а надівши наряд з дрібної клітини, ви будете здаватися миниатюрніше.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Як розмір візерунка впливає на вашу фігуру? Поєднувати клітку з іншими елементами гардероба дуже легко. Вважайте її універсалом в комбінаціях. Для будь-якого віку і поколінь цей елемент одягу завжди буде must-have в гардеробі .. Як то кажуть: "Все нове — це добре забуте старе". У відео розповів, як стати стрункішою або додати апетитні форми за допомогою клітини. Сподобалося відео? Про що розповісти наступного разу?

Допіс, Поширення Andre Tan (@andre_tan_official)

Раніше "Коментарі" писали про те, що Андре Тан назвав фільми, які повинен подивитися кожен.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини