Головна Новини Дозвілля мода Вперше після серії скандалів Victoria's Secret проведе показ мод
commentss НОВИНИ Всі новини

Вперше після серії скандалів Victoria's Secret проведе показ мод

Популярна компанія Victoria's Secret вперше за п’ять років представить модний показ.

28 вересня 2023, 14:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після п’ятирічної перерви компанія з продажу жіночої білизни Victoria’s Secret повертається з новим шоу. Однак цього разу показ мод буде зроблено у незвичній формі – 85-хвилинного документального фільму.

Вперше після серії скандалів Victoria's Secret проведе показ мод

Ельза Госк виходить на подіум під час показу мод Victoria's Secret. Фото: FILMMAGIC

Victoria's Secret Fashion Show – це одна з найбільших подій у світі моди. Протягом 20 років відбувався щорічний показ мод, у якому супермоделі позували у приголомшливій нижній білизні та крилами ангела на спині.

Однак у 2019 році компанія Victoria's Secret потрапила у серію скандалів, що вплинули на рейтинги модного бренду та призвело до скасування популярного заходу. Зокрема скандали стосувалось сексуальних домагань до моделей, зв’язки з Джеффрі Епштейн, який був засуджений за сексуальні злочини, а також загальною культурою жінконенависництва та домагань у компанії.

Однак, після п’ятирічної перерви Victoria's Secret знову презентувала своє популярне шоу, яке буде доступно для перегляду у 50 країнах світу на платформі Amazon Prime. У Victoria's Secret Fashion Show взяли участь 20 професійних дизайнерів одягу з усього світу. Для участі в показі мод від Victoria's Secret повернулись такі популярні моделі як Наомі Кемпбелл, Емілі Ратаковскі, Адріана Ліма, Кендіс Свейнпол і Джіджі Хідад. Модний бренд також доповнив свій склад іншими популярними іменами, серед яких південносуданська модель Адут Акеч, трансгендерний ді-джей Хані Діжон і французька співачка XL розміру Yseult.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що знайдена найдивніша сумочка у світі моди.

Також "Коментарі" писали про популярного голлівудського актора, який зробив скандальну заяву про підтримку російської культури.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини