Головна Новини Дозвілля мода Шокуюча мода: знайдена найдивніша сумочка в світі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Шокуюча мода: знайдена найдивніша сумочка в світі (ФОТО)

Сучасна мода не перестає дивувати звичайних людей. Іноді здається, що дизайнери просто вирішили над нами пожартувати, проте вартість незвичайних аксесуарів та попит на них доводять протилежне.

18 січня 2023, 01:15
Поділіться публікацією:

Британський дизайнер Джонатан Андерсон вирішив розширити модні кордони та презентував публіці незвичайну сумку-клатч під назвою Pigeon, яка виконана в формі голуба.

Шокуюча мода: знайдена найдивніша сумочка в світі (ФОТО)

Найдивніша сумочка в світі/Ілюстраційне фото

Варто зазначити, що дизайнер надрукував сумку на 3D-принтері і зробив усе, щоб вона виглядала максимально правдоподібною. Завдяки сучасним технологіям дизайнеру вдалося відтворити голуба середнього розміру в натуральну величину з усіма його природними відтінками та найдрібнішими деталями: маленькими ніжками, дзьобом та очима.

Дивний клатч не має в наявність ремінців або ручок, тобто власники такого аксесуара повинні з'являтися на публіці буквально з голубом у руках.

Шокуюча мода: знайдена найдивніша сумочка в світі (ФОТО) - фото 2

Джонатан Андерсон пропонує придбати оригінальний аксесуар на фірмовому сайті "всього" за 854 долари США — за нинішнім курсом — це понад 31 тисяча гривень.

Розмір клатчу – це приблизно середній голуб у натуральну величину. Піднявши праве крило "птаха" ви зможете знайти потаємний відсік, в якому можна зберігати мобільний телефон, кредитні картки, помаду, дзеркальце або невеликий гаманець.

Шокуюча мода: знайдена найдивніша сумочка в світі (ФОТО) - фото 3

Цей аксесуар справді здатний виділити людину з натовпу, проте клатч-"голуб", насправді, виглядає досить лякаюче через свій гіперреалізм.

Раніше "Коментарі" писали:   Дієтологи розповіли про основну причину швидкого старіння шкіри. Ніхто з нас не хоче втратити молодість раніше часу і це, як запевняють психологи, цілком природне та нормальне бажання.

Читайте також: Бери на замітку: продукти, які допоможуть підбадьоритися краще за каву. Багато хто звикли думати про те, що лише кофеїновмісні напої здатні їх як слід підбадьорити вранці, проте ця думка помилкова.

Шокуюча мода: знайдена найдивніша сумочка в світі (ФОТО) - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини