Головна Новини Дозвілля мода Віртуальну сумку Gucci продали дорожче, ніж реальну
commentss НОВИНИ Всі новини

Віртуальну сумку Gucci продали дорожче, ніж реальну

На ігровій платформі Roblox віртуальну сумку люксового бренду Gucci продали дорожче, ніж реальну

30 травня 2021, 12:45
Поділіться публікацією:

Сучасні технології розвиваються дуже швидко і доходить до того, що люди інвестують гроші не в реальні речі, а в цифровий одяг або аксесуари. Модні будинки також намагаються йти в ногу з часом і роблять акцент на товарах для віртуальної реальності.

Віртуальну сумку Gucci продали дорожче, ніж реальну

Сумки Gucci (фото з відкритих джерел)

На ігровій платформі Roblox із 17 по 31 травня проходить віртуальна виставка "Gucci Garden Experience", організована Gucci спільно з Roblox. На заході геймери можуть купити віртуальні зображення сумок, окулярів, головних уборів та інших аксесуарів. Для цього їм потрібно конвертувати гроші у внутрішньоігрову валюту Robux.

Як не дивно, але пропозиція користується попитом. Нещодавно стало відомо, що один із гравців придбав віртуальну сумку Gucci Dionysus дорожче, ніж коштує реальна. У бутику італійського бренду така модель коштує 3400 доларів, а її електронна копія була продана за 4115 доларів.

Варто зазначити, що така покупка не має ніякої цінності за межами гри Roblox, адже її не можна перепродати. Але для гравців подібні аксесуари мають велике значення, оскільки такі ексклюзивні речі впливають на репутацію персонажів гри.

Віртуальну сумку Gucci продали дорожче, ніж реальну - фото 2

Нагадаємо, що італійський люксовий бренд Gucci представив для продажу помаранчеву сукню в клітку з атласним бантом для чоловіків за 62 тисячі гривень.

За словами представників бренду, чоловічу сукню можна носити під рвані джинси. Також відомо, що незабаром  Gucci представить такий же фасон виробу у квітковий принт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярний італійський будинок моди Gucci створив окрему колекцію високого ювелірного мистецтва під назвою Lion Head.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини