Головна Новини Дозвілля мода У чому зустрічати Новий 2023 рік: поради стиліста
commentss НОВИНИ Всі новини

У чому зустрічати Новий 2023 рік: поради стиліста

Символ майбутнього 2023 року - Чорний Водяний Кролик - любить у всьому стриманість, гармонію та елегантність.

27 грудня 2022, 20:10
Поділіться публікацією:

Не дивлячись на військову агресію з боку РФ, яка не припиняється з 24 лютого, багато українців все ж таки мають намір зібратися за новорічним столом і загадати одне на всіх бажання — попросити про мир і припинення війни.

У чому зустрічати Новий 2023 рік: поради стиліста

Новий рік/ Фото з відкритих джерел

Щоб у новому році все неодмінно збулося необхідно правильно його зустріти і "задобрити" Чорного Водяного Кролика, який за східним календарем, стане символом наступного 2023 року.

Так, фахівці зазначають, що Кролик — це спокійна тварина, яка любить у всьому стриманість, гармонію та елегантність. Тому головне правило – це природність. Відмовтеся від яскравих аксесуарів, кислотних кольорів та усього зайвого. Вибирайте таке вбрання, яке не сковуватиме рухів і не доставлятиме вам дискомфорт. Віддавайте перевагу натуральним тканинам, вільному крою та однотонним спокійним відтінкам.

Найбільш підходящі кольори для зустрічі нового 2023 року – це чорний, білий, сірий та синій. Також можна вибрати вбрання рожевого, червоного, фіолетового, зеленого або коричневого кольору.

З аксесуарів стилісти радять вибрати: невеликі сумочки-клатчі, прикраси із золота, срібла та натурального каміння, обручі та елегантні діадеми. Уникайте прикрас із шипами та гострими елементами, а також відмовтеся від масивної неякісної біжутерії.

Уникай анімалістичного принта, а також хутряних виробів та аксесуарів.

Вибирайте зручне взуття, яке не сковуватиме ваші рухи. Рекомендується відмовитися від моделей із натуральної шкіри.

Для святкування Нового 2023 року стилісти рекомендують одягнути:

- сукня. Доречними цієї ночі будуть моделі з драпіруванням, розрізами, асиметрією і незвичайним кроєм. Можна також зустріти свято в чорній сукні, оскільки цей колір дуже подобається Кролику.

- комбінезон. Відмінно підійде модель вільного крою з натурального шовку з широкими брюками, що "летять". Вибирайте довжину максі.

- спідниця. У моді прямі моделі з вузлом, драпіруванням, стрічками, асиметрією та розрізами, а також спідниці з плісуванням та запахом. Для святкового застілля вибирайте модель середньої довжини чи максі. Допускаються спідниці з паєтками та металевими переливами.

- брючний костюм. Фахівці радять звернути увагу на однотонні, класичні моделі з незвичайними елементами та вкрапленнями паєток.

- топи. Зверніть увагу на шовкові топи з тонкими бретелями, оскільки це безпрограшний варіант. Допускається вишивка та паєтки. Також актуальні топи-бюстьє та асиметричні моделі з цікавими деталями.

- блузи та сорочки. У тренді моделі з воланами, об'ємним коміром, рукавами-буфами та плісуванням. Шовкові блузи та моделі "на запах" з поясом також як і раніше актуальні.

Трендові елементи одягу:

- об'ємні рукави

- напівпрозорість

- волани та плісе

- паєтки

- білизняний стиль

- асиметричний та нестандартний крій

Раніше "Коментарі" писали: Рік Чорного Кролика: що поставити на новорічний стіл 2023 року (ВІДЕО). Згідно зі східним календарем, символом наступного року стане Чорний Водяний Кролик. Ця тварина дуже цінує домашній затишок, смачні частування, творчий підхід до справ та зовнішню естетику.

Читайте також: Чого обов'язково необхідно позбутися перед Новим роком: список. Перед Новим роком необхідно позбавитися всіх старих і непотрібних речей, якими ви тривалий час не користувалися. Починаємо із чистого листа!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини