Головна Новини Дозвілля мода Так вже не носять: які чоботи вийшли з моди та чим їх замінити (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Так вже не носять: які чоботи вийшли з моди та чим їх замінити (ФОТО)

Стиліст Ольга Кім розповіла про важливість правильно обраного взуття та зазначила, які чоботи давно втратили актуальність

2 лютого 2022, 15:50 comments4421
Поділіться публікацією:

Якщо хочете виглядати стильно та модно, тоді варто звертати увагу не тільки на одяг, але й на аксесуари та взуття. Стиліст Ольга Кім каже, що за взуттям можна відразу сказати, в якому часі "живе" ваш гардероб. На своїй сторінці в Instagram експерт назвала кілька моделей взуття, які давно втратили свою актуальність, і їх час замінити.

Так вже не носять: які чоботи вийшли з моди та чим їх замінити (ФОТО)

Які чоботи потрібно сховати якнайдалі (фото з відкритих джерел)

Чоботи з підборами

Цього сезону вибирайте чоботи зі стійким прямим каблуком або ж таким, що розширюється до низу, а також в моді тонкі підбори — "кіттен хілл" і шпильки теж залишаються в тренді. А від чобіт з різним декором, наприклад, кристалами й завищеним носком краще відмовитися.

Чоботи з середніми підборами

При виборі такого взуття необхідно звернути увагу на форму підбору, він має бути прямим або "зворотною трапецією". Також вибирайте чоботи із прямою формою халяви.

Чоботи без підборів

Зараз актуальні моделі, де підошва виходить за носик та п'ятку взуття. Чоботи з тонкою підошвою і носом, якй задирається, більше не актуальні й можуть зіпсувати образ.

Напівчобітки

Наймодніші чоботи сьогодні — це стьобані дутики на високій "тракторній" або "спортивній" підошві.

Напівчобітки класичні

Наймодніший варіант — челсі, якщо хочете внести яскравість в образ, тоді можна вибрати таку модель, але з кольоровою підошвою.

Ультрависокі черевики

Стиліст каже, якщо вам хочеться "чоботи, але кеди", тоді вибирайте знову челсі, але тільки з високою халявою. Можна ще чоботи зі шнурівкою.

Напівчобітки на платформі

Найактуальніша платформа — це висока, дуже актуальна також ребриста фактура боків підошви.

Ботфорти

Відмовтеся від моделі з тонкою підошвою, зав'язками та декором, цього сезону в моді будуть ботфорти а-ля черевики челси.

Платформа під носком

Платформа в підносковій частині актуальна в поєднанні з масивним трапецивидним підбором і облягаючою халявою — на кшталт 70-х років. \

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що італійський бренд створив чоботи-монстри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини