Головна Новини Дозвілля мода Створено костюм із чоловічих вусів: як він виглядає (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Створено костюм із чоловічих вусів: як він виглядає (ФОТО)

Австралійський бренд чоловічого одягу Politix і художниця Памела Клеман-Пассі створили костюм Mo-Hair з унікальної тканини з вплетенням волосся вусів

22 листопада 2021, 18:15
Поділіться публікацією:

Дизайнери з усього світу продовжують дивувати своїми витворами. У Швейцарії, наприклад, були представлені джинси з "ефектом зношеності", а нещодавно австралійський бренд створив костюм із тканини із вплетенням волосся чоловічих вусів.

Створено костюм із чоловічих вусів: як він виглядає (ФОТО)

Костюм із чоловічих вусів (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє видання Odditycentral, оригінальне чоловіче вбрання було пошито спеціально для Movember ("вусатий листопад) – благодійний рух, який з 2003 року закликає звернути увагу до необхідності ранньої діагностики та терапії чоловічих захворювань.

Над створенням костюма працював бренд чоловічого одягу Politix та художниця Памела Клеман-Пассі. Він пошитий з бавовняної тканини, в яку впліталося волосся чоловічих вусів та бороди, надані організацією Sustainable Salons. Вона займається переробленням залишків волосся із салонів краси. А дізнавшись про проєкт, багато чоловіків вирішили взяти в ньому участь і спеціально надіслали свої вуса.

Художниця зазначила, що її приваблюють цікаві речі, які знаходяться на межі красивого та огидного, як такий костюм.

До речі, таке чоловіче вбрання не підходить для щоденного носіння, воно було створене для привернення уваги до масштабної події.

Створено костюм із чоловічих вусів: як він виглядає (ФОТО) - фото 2
Створено костюм із чоловічих вусів: як він виглядає (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що модний дизайнер Беат Карлссон створила для свого бренду AVAVAV нестандартне взуття — чоботи-монстри. Новинку розкупили за кілька хвилин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що легендарний будинок моди Balenciaga почав продавати картатий шопер, який нагадує господарську сумку-баул, і нарвався на шквал критики у мережі.

Читайте також, що китайський дизайнер Сунь Дайонг створив костюм для захисту від коронавірусної інфекції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини