Головна Новини Дозвілля мода Стилісти визначили наймоднішу куртку 2022 року (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стилісти визначили наймоднішу куртку 2022 року (ФОТО)

Стилісти порталу Who What Wear визначили, яка куртка стане наймоднішою у новому сезоні: підказка для модниць

22 лютого 2022, 14:20 comments1883
Поділіться публікацією:

Як будь-який предмет гардеробу, верхній жіночий одяг має величезну кількість різновидів, тому при його виборі важливо враховувати різні фактори, у тому числі актуальність. Експерти порталу Who What Wear відзначили, яка ж куртка буде на піку популярності у 2022 році.

Стилісти визначили наймоднішу куртку 2022 року (ФОТО)

Яку куртку назвали наймоднішою у 2022 році / Фото: pinterest

Виявляється, що наймоднішим предметом верхнього одягу стала коротка дублянка, яка потрапила в тренди поточного року завдяки модним брендам та відомим блогерам. Затребуваними серед модниць є як ретромоделі, так і сучасні інтерпретації курточок подібного типу.

Експерти підкреслюють, що увагу законодавців моди в соцмережі Instagram привернула дублянка марки Totême та смугаста куртка Avis бренду Cawley Studio. Особливу увагу варто звернути на куртки бежевого, коричневого, чорного та помаранчевих кольорів – вони будуть у тренді.

Зазначимо, що укорочену дублянку можна поєднувати з різними речами: джинсами, легінсами, сукнями. Взуття слід підбирати, виходячи з решти образу.

Стилісти визначили наймоднішу куртку 2022 року (ФОТО) - фото 2
Стилісти визначили наймоднішу куртку 2022 року (ФОТО) - фото 3


Нагадаємо, експерти порталу Who What Wear відзначили, що найпопулярнішим взуттям у новому році стали чорні шкіряні лофери на масивній підошві.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що мода швидко змінюється, тому що дизайнери кожного сезону вигадують щось нове та оригінальне. Однак, є речі, які не втрачають своєї актуальності і є досить практичними. Які речі являють собою "кістяк" будь-якого гардеробу?

Читайте також, що кожна дівчина мріє виглядати стильно, і це можливо зробити, не витрачаючи на речі великі суми. Які поради допоможуть зробити образ "дорожчим"?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини