Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як виглядати дорого, не витрачаючи великі суми на речі
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядати дорого, не витрачаючи великі суми на речі

Експерти розповіли, як виглядати стильно і красиво, не витрачаючи великі суми на одяг і аксесуари

27 серпня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

Кожна дівчина хоче виглядати модно, стильно і красиво і для цього необов'язково витрачати великі суми на одяг від кутюр. Досить знайти свій стиль і дотримуватися кількох порад.

Як виглядати дорого, не витрачаючи великі суми на речі

Як виглядати дорого, якщо у вас немає грошей (фото з відкритих джерел)

Носіть класику

Є речі, які ніколи не виходять з моди, наприклад, чорна маленька сукня або біла сорочка. І на ці речі варто витратитися, тому що вони складають основу гардероба і будуть стильно виглядати в будь-якому образі. Якщо хочете виглядати "дорого" — дотримуйтеся стилю, близького до класики й смарт-кежуал.

Пам'ятайте про свіжість і охайність

Найпростіша порада — стежте за тим, щоб ваш одяг завжди був чистим та охайним, без плям, зачіпок і т.д. Слідкуйте за станом своїх речей і аксесуарів і, якщо вони "вийшли з ладу", не шкодуйте їх викидати.

Звертайте увагу на розмір і посадку

Речі повинні відмінно сидіти на вашій фігурі, щоб підкреслювати її переваги. Не шкодуйте грошей на те, щоб швачка підігнала вашу улюблену сукню або спідницю. Одна річ, яка гарно сидить і приховує недоліки, замінює з десяток покупок.

Кольоротип

Підбирайте речі, які відповідають вашому кольоротипу (зима, весна, літо та осінь). Простий приклад: руденьким краще не носити яскраво-оранжеві й червоні речі, а блондинкам не варто одягатися у все сіре.

Грамотний підбір аксесуарів

Аксесуари повинні правильно доповнювати образ, і вони дійсно можуть надати йому "дорожнечі". Але важливо не переборщити. Не потрібно надягати все і відразу: намиста, капелюшок, окуляри, підвіски, кільця і т.д. Почніть з мінімалізму: елегантне кольє і стильні сережки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, з чим носити білу футболку, щоб виглядати стильно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини