Головна Новини Дозвілля мода Розвантажуємо шафу: які модні тренди підуть у 2022 році (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвантажуємо шафу: які модні тренди підуть у 2022 році (ФОТО)

Стиліст Тетяна Базлова розповіла, з якими модними трендами ми прощатимемося у 2022 році: що варто знати модницям

3 лютого 2022, 12:30
Поділіться публікацією:

Мода дуже мінлива і наприкінці сезону (і навіть року) вона може "обнулятися". Стиліст Тетяна Базлова на своїй сторінці в Instagram розповіла, що настав час переглянути гардероб і перерахувала тренди, які підуть у 2022 році.

Розвантажуємо шафу: які модні тренди підуть у 2022 році (ФОТО)

Що вийде з моди у 2022 році (фото з відкритих джерел)

Тотал лук в стилі оверсайз

Оверсайз сам по собі нікуди не йде, тому що зараз на піку популярності, але новий тренд на нульові та облягання силуету вносить свої корективи. Більш актуальним буде мікс оверсайз виробів з облягаючими та напівприлеглими речами.

Мікросумки

Ще одна ознака, за якою можна відрізнити тренд, який швидко виходить з моди — він яскравий, несподіваний і дивовижний. Мікротренд на мікросумки нас залишає, але, найімовірніше, за ним мало хто нудьгуватиме.

Квадратний мис

Він буде повільно "сходити нанівець". Поки що модниці можуть носити його сміливо, але від покупки нової пари взуття з квадратним мисом стиліст рекомендує утриматися. До речі, тут є виняток – взуття на підборах на високій пірамідній платформі.

Бермуди

Йдеться про штани-бермуди, які стрімко втрачають популярність і можуть бути повністю забуті у 2022 році. А ось бермуди-шорти щільно вписалися в гардероби модниць.

Тотальний спорт

Образи зі спортивними костюмами та кросівками у міському форматі — все. Хочеться вже більше елегантності та жіночності.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо хочете виглядати стильно та модно, тоді варто звертати увагу як на речі, так і на аксесуари та взуття. Стиліст Ольга Кім каже, що за взуттям можна відразу сказати, в якому часі "живе" ваш гардероб. Експерт назвала кілька моделей взуття, які давно втратили свою актуальність, і їх настав час замінити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини