Головна Новини Дозвілля мода Осінь 2020: з чим носити шкіряну куртку
commentss НОВИНИ Всі новини

Осінь 2020: з чим носити шкіряну куртку

Кілька простих порад

21 вересня 2020, 20:18
Поділіться публікацією:

Шкіряні курточки знову повернулися в моду, проте важливо розуміти, як правильно їх носити, щоб образ виглядав стильно. Про це пише видання dialogueparty.

Осінь 2020: з чим носити шкіряну куртку

З чим носити шкіряну куртку цієї осені. Фото: dialogueparty

Цієї осені верхній одяг радять купувати коричневого, гірчичного, чорного і бежевого кольорів. І шкіряна куртка теж не стала винятком — можна експериментувати з тим відтінком, який вам сподобався. Але найбільше модниці віддають перевагу саме чорному кольору, тому що він універсальний і добре поєднується практично з будь-якими речами.

Шкіряні курточки легко комбінувати як з джинсами і кедами, так і з жіночними сукнями і каблуками. Стилісти також рекомендують використовувати червону помаду і сонцезахисні окуляри, щоб завершити стильний образ.

А ось куртки в стилі байкерської косухи добре поєднуються з яскравими кольорами і об'ємними аксесуарами. Підкреслити зовнішній вигляд ще можна за допомогою червоного лаку на нігтях або червоної помади.

Якщо ж в своєму образі ви використовуєте ефектні аксесуари і яскраві помади, то основний макіяж слід зробити максимально природнім, щоб не перевантажувати зовнішній вигляд зайвими деталями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, осінь 2020: які кросівки зараз в тренді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини