Головна Новини Дозвілля мода Названо ТОП-5 наймодніших кольорів осені-2021 (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо ТОП-5 наймодніших кольорів осені-2021 (ФОТО)

Експерти назвали кілька кольорів, які повинні бути в гардеробі модниць цієї осені, тому що вони зараз в тренді

6 жовтня 2021, 12:20
Поділіться публікацією:

Цієї осені великою популярністю будуть користуватися "теплі" насичені кольори, тому, якщо ви хочете оновити свій гардероб, ознайомтеся з новими трендами.

Названо ТОП-5 наймодніших кольорів осені-2021 (ФОТО)

Які кольори в моді цієї осені-2021 (фото з відкритих джерел)

Сірий

Інститут кольору Pantone назвав відтінок сірого під назвою "Ultimate gray" одним з наймодніших кольорів осені-2021, тому що він гармонійно поєднується з багатьма речами. Але в моді буде вся палітра сірого: перламутровий зі сріблястим подтоном, вугільний, маренго і багато інших.

Названо ТОП-5 наймодніших кольорів осені-2021 (ФОТО) - фото 2

Теплий оранж

Цей "осінній" колір завдяки своїй яскравості й насиченості, підкреслить будь-який образ і зробить його стильним. Теплий оранж можна поєднувати з чорними, нюдовими або блакитними відтінками.

Названо ТОП-5 наймодніших кольорів осені-2021 (ФОТО) - фото 3

Яскраво зелений

Так, цей колір не здає своїх позицій навіть в осінній сезон. Дизайнери в цьому році представили безліч речей в яскраво-зеленому відтінку — починаючи з пальто і закінчуючи сумочками. Якщо хочете виглядати модно і стильно, тоді додайте у свій гардероб кілька речей в зеленій палітрі.

Названо ТОП-5 наймодніших кольорів осені-2021 (ФОТО) - фото 4

Кокосовий крем

Відтінок "Coconut Cream" увійшов до четвірки головних кольорів цієї осені. Цей колір додасть образу жіночності, ніжності та аристократичності.

Названо ТОП-5 наймодніших кольорів осені-2021 (ФОТО) - фото 5

Теракотовий

Ще один "затишний" відтінок, який гармонійно буде виглядати цієї осені. Теракотовий колір досить універсальний, його можна поєднувати з бежевим, оранжевим і навіть бирюзово-зеленим відтінками.

Названо ТОП-5 наймодніших кольорів осені-2021 (ФОТО) - фото 6

Нагадаємо, експерти Інституту кольору Pantone, які займаються прогнозуванням колірних тенденцій, з'ясували, які відтінки повинні бути в гардеробі кожної модниці навесні 2022 року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в осінню погоду хочеться урізноманітнити своє життя яскравими фарбами, а зробити це можна за допомогою оновленого манікюру. Експерти назвали головні відтінки, які будуть користуватися актуальністю в цьому сезоні та зроблять ваші нігтики гарними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини