Головна Новини Дозвілля мода Як виглядають перші екологічні сумки від Louis Vuitton (ФОТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядають перші екологічні сумки від Louis Vuitton (ФОТО

Французький будинок моди Louis Vuitton вперше випустив екологічні сумки для колекції осінь-зима 2021/22: як вони виглядають

23 червня 2021, 11:15
Поділіться публікацією:

Люксові бренди намагаються йти в ногу з часом і піклуватися про навколишнє середовище. Нещодавно французька компанія Louis Vuitton приєдналася до модного віяння і випустила дебютні екологічні сумки.

Як виглядають перші екологічні сумки від Louis Vuitton (ФОТО

сумки Louis Vuitton (фото з відкритих джерел)

Креативний директор чоловічого напрямку Louis Vuitton Вірджіл Абло розробив серію екологічно чистих сумок Louis Vuitton для колекції сезону осінь-зима 2021/22. Нові моделі називаються Keepall, Keepall XS і Soft Trunk, і вони повністю відповідають принципам сталого розвитку.

Сумки виготовлені з матеріалу, який складається на 43% з сертифікованої органічної бавовни й на 20% з переробленої вовни. Матеріал має пухнасту текстуру, а монограма бренду на нього нанесена люрексовими нитками. Підкладка сумок зроблена з переробленого поліестеру, а ланцюга і кути на 70% складаються з переробленого пластику. Для ручок і ремінців використана шкіра, схвалена Leather Working Group (LWG).

Нова лінія Felt Line є частиною впровадження нової політики компанії в галузі сталого розвитку, яка спрямована на те, щоб до 2025 року французький бренд став повністю екологічно чистим. Колекція надійде в продаж 16 липня. Вартість екологічних сумок поки не називають.

Як виглядають перші екологічні сумки від Louis Vuitton (ФОТО - фото 2
Як виглядають перші екологічні сумки від Louis Vuitton (ФОТО - фото 3

Нагадаємо, що французький будинок моди Louis Vuitton викликав обурення в соціальних мережах після використання неправильних кольорів для створення свого джемпера.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що всесвітньо відомий холдинг LVMH повідомив про покупку популярної ювелірної компанії Tiffany & Co. В придбаній за 15, 8 млрд доларів компанії вже призначили нове керівництво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини