Головна Новини Дозвілля мода Кілька простих секретів, які допоможуть виглядати вишукано без зайвих витрат
commentss НОВИНИ Всі новини

Кілька простих секретів, які допоможуть виглядати вишукано без зайвих витрат

Якими повинні бути базові речі, взуття та аксесуари

1 жовтня 2020, 20:15
Поділіться публікацією:

З приходом кожного нового сезону відразу ж хочеться побігти в магазин і купити кілька трендових речей. І це все робити потрібно, але лише тоді, коли в гардеробі будуть базові речі. При їх наявності набагато простіше буде підбирати щоденні образи, доповнюючи їх необхідними аксесуарами. Про це пише видання apostrophe.

Кілька простих секретів, які допоможуть виглядати вишукано без зайвих витрат

Що носити восени 2020. Фото: pixabay

У список базових жіночих речей входить брючний костюм, маленьке чорне плаття, спідниця, кілька водолазок і футболок, джинси, джинсова або шкіряна куртка, пальто або пуховик. Наявність цих речей в шафі дозволить вам доповнювати свій гардероб новими речами, які добре поєднуватимуться з базою.

Що стосується взуття, то його стилісти рекомендують мати не менше 4 пар на кожен сезон. Також важливо розуміти, з чим ви будете носити ту пару взуття, яку хочете купити. Щоб вона просто даремно не займала місце в гардеробі.

А ось аксесуарів ніколи не буває багато: ремені, сумки, шарфи, палантини, рукавички і головні убори. Ці речі зможуть образ доповнити, зробивши його ще яскравіше і модніше.

Також дизайнери радять не забувати кілька важливих правил будь-якого гардеробу: завжди вибирати одяг за своїм розміром і віддавати перевагу класичним принтам.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим доповнити свій образ цієї осені: 8 стильних аксесуарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини