Головна Новини Дозвілля мода H&M і GIULIVA HERITAGE випустили спільну колекцію з перероблених матеріалів
commentss НОВИНИ Всі новини

H&M і GIULIVA HERITAGE випустили спільну колекцію з перероблених матеріалів

Завдяки мінімалістичним силуетам і універсальним відтінкам, предмети гардероба легко поєднуються між собою і з іншими речами

7 вересня 2020, 16:57
Поділіться публікацією:

Співпраця H&M з італійською сімейною маркою Giuliva Heritagе унікальна тим, що вся колекція виготовлена з перероблених матеріалів. Таке усвідомлене споживання матеріалів і речей не може не радувати шанувальників популярного бренду H&M. Про це пише видання womanel.

H&M і GIULIVA HERITAGE випустили спільну колекцію з перероблених матеріалів

H&M і GIULIVA HERITAGE випустили спільну колекцію з перероблених матеріалів. Фото: unsplash.

Giuliva Heritage — це відома італійська марка, яка славиться пошиттям ідеальних чоловічих костюмів. Засновниками бренду є подружжя Маргарита Карделла і Херардо Кавальер, які з радістю прийняли пропозицію попрацювати з брендом H&M.

Новий тандем в кожному своєму виробі використовував перероблені тканини, зберігаючи філософію обох марок. У колекції представлені костюми зі штанів і піджаків, базові водолазки, кілька моделей верхнього одягу, сорочки та аксесуари. Для їх створення автори вибрали бежеві, блакитні та бордові кольори.

H&M і GIULIVA HERITAGE випустили спільну колекцію з перероблених матеріалів - фото 2

"Разом ми створили прості універсальні вироби з дизайном, який витримає випробування часом. Ми були особливо раді використовувати перероблені матеріали в кожному образі, — кажуть Херардо Кавальер і Маргарита Карделла. — Ми завжди були захоплені автентичною, осмисленою модою, яка актуальна у всі часи, і дана колекція, безсумнівно, відображає це".


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що H & M створив куртку для обіймів на відстані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини