Головна Новини Дозвілля мода Це треба бачити: створено взуття у вигляді рук із кігтями (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Це треба бачити: створено взуття у вигляді рук із кігтями (ФОТО)

Екологічний бренд Avavav здивував своєю черговим взуттям — гігантськими чобітьми у вигляді рук із кігтями

31 серпня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

Італійський бренд Avavav славиться своїми нестандартними ідеями й сюрреалістичним взуттям. Нещодавно компанія представила свою новинку — чоботи у вигляді рук із довгими кігтями.

Це треба бачити: створено взуття у вигляді рук із кігтями (ФОТО)

Створене взуття у вигляді рук із кігтями. Фото: Guido Mieth / DigitalVision / Getty Images

Відомо, що бренд із Флоренції, який зараз перебуває під творчим керівництвом дизайнера Беати Карлссон, шиє взуття з перероблених відходів фешн-індустрії. Компанія створила величезні чоботи у вигляді гігантських рук із кігтями, зазначив, що створені вони "для любові й танців". Складно уявити, як на такому взутті можна пересуватися, але представники бренду обіцяють 99% комфорту.

Ця колекція взуття, як і дві попередні, натхненна безмежністю віртуального світу. Дизайнер Беата Карлссон зазначила, що зараз у сучасному світі межі між реальністю і віртуальним світом досить розмиті. Людство більше не знаходиться на ранньому етапі цифрового століття.

"Сьогодні зображення передаються між людьми, комп'ютерами й платформами з безпрецедентною швидкістю. Я в захваті від того, як ці образи виявляються в реальному житті", — сказала вона.

Відомо, що ця нестандартне взуття представлене тільки в одному екземплярі й недоступне для продажу. Але ця колекція цілком могла бути швидко розпродана, як і інші чоботи-монстри, ціна яких стартувала від 800 до 1200 євро.

Нагадаємо, що японський взуттєвий бренд також нестандартно підходить до створення взуття і нещодавно представив черевики з п'ятьма пальцями й манікюром на них.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як правильно доглядати за взуттям в осінній сезон, щоб воно довше вам служило.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини