Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як доглядати за взуттям восени: три ключових правила
commentss НОВИНИ Всі новини

Як доглядати за взуттям восени: три ключових правила

Осіння пора особливо небезпечна для взуття через дощі та бруд, але вихід з цієї ситуації є

7 жовтня 2020, 14:08
Поділіться публікацією:

Осінь в самому розпалі, і в багатьох куточках нашої країни йдуть безперервні дощі. Крім того, що ми самі під ними мокнемо,  ще й  брудниться наше взуття. Сьогодні ми розповімо тобі, як правильно доглядати за взуттям в осінній сезон, щоб воно довше служило тобі вірою і правдою. Допоможе нам у цьому видання mport.

Як доглядати за взуттям восени: три ключових правила

Доглядаємо за взуттям правильно

Зберігайте взуття правильно

Якщо ти залишиш взуття брудним або не просушеним з минулого сезону, це погано може скінчитися для нього. Добре помий і почисть взуття, після цього висуши та змасти кремом. Внутрішню поверхню слід обробити антибактеріальним спреєм. Наповніть взуття газетами або вставте спеціальні тримачі. Це врятує черевики від зморщок і заломів. І не забудьте в коробці проробити невеликі дірочки для вентиляції.

Привчіть себе відразу мити брудне взуття

Чистити черевики краще відразу, як тільки ти прийшов з вулиці. Не залишай взуття брудним до ранку, оскільки в теплі бруд висохне, вбереться в матеріал, і позбутися від нього буде набагато складніше. Позбутися від плям тобі допоможе звичайна губка, змочена в теплій мильній воді. Шкіряні черевики можна мити під проточною водою і відтирати бруд щіткою. До замші потрібно більш делікатне ставлення: обробляй тільки зону плями вологою ганчіркою і використовуй спеціальну щіточку.

Обробіть потертості фарбою

Спеціальна фарба допоможе відновити збиті носи та задники, а також усунути сліди, які залишають на твоїй взуття негода або люди в транспорті, заховати подряпини та потертості. Засоби бувають у вигляді аерозолю, крему або рідини, яка наноситься пензликом. Як правило, можна знайти фарбу для взуття будь-яких кольорів, але допустимо і змішати кілька, щоб домогтися потрібного відтінку. Запам'ятай головне правило — наноси пігмент тільки на суху і чисту поверхню.

Тепер ти точно не споганиш своє взуття і тобі не доведеться червоніти на важливих зустрічах або під час побачення. Також видання "Коментарі" розповість, як правильно підібрати взуття на риболовлю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини