Головна Новини Дозвілля мода Бред Пітт став амбасадором бренду Brioni
commentss НОВИНИ Всі новини

Бред Пітт став амбасадором бренду Brioni

Італійський модний Будинок Brioni представив рекламну кампанію сезону

9 вересня 2020, 15:11
Поділіться публікацією:

Нова рекламна компанія була створена спеціально до 75-річчя відомої марки, в якій знявся сам Пітт. Колекція називається Tailoring Legends і розрахована на сезон осінь-зима 2020/2021. Про це пише видання vogue.

Бред Пітт став амбасадором бренду Brioni

Бред Пітт став амбасадором бренду Brioni. Фото: karavan.

Актор позує в одязі з нової колекції на чорно-білих знімках. Відомо, що їх автором став популярний шведський фотограф Мікаель Янссон. У шикарному костюмі зірка кіно виглядає, як і завжди, дуже ефектно.

Концепцією цієї рекламної компанії є модна спадщина Будинку і сучасна мова моди, непідвладна часу. Марка стала всесвітньою відомою, завдяки  елегантному стилю і чистим лініям.

Щоб трохи ближче познайомитися з Brioni, краще згадати її багаторічну історію. Компанію заснували Назарено Фонтіколі та Гаетано Савіні ще в 1945 році, відкривши перший модний бутик в Римі. А перший показ мод відбувся у Флоренції в 1952 році. Дебютний показ отримав багато позитивних відгуків і, таким чином, бренд завоював любов перших своїх клієнтів. З 1954 року італійська марка провела безліч показів в Нью-Йорку і США. Костюми від Brioni можна побачити на таких відомих особистостях як Джеймс Белуші, Аль Пачіно, Пірс Броснан, Деніел Крейг, Дональд Трамп.

Бред Пітт став амбасадором бренду Brioni - фото 2


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що H & M і GIULIVA HERITAGE випустили спільну колекцію з перероблених матеріалів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини