Головна Новини Дозвілля лайфхаки П'ять побутових лайфхаків, які спростять ваше життя
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять побутових лайфхаків, які спростять ваше життя

Ці лайфхаки допоможуть швидко прибрати у квартирі

17 вересня 2020, 13:50
Поділіться публікацією:

На прибирання будинку жінки витрачають дуже багато часу і сил. Видання "Лайфхакер" розповіло, як можна спростити та значно прискорити цей процес.

П'ять побутових лайфхаків, які спростять ваше життя

Зберіть розбите скло шматочком хліба

Якщо ви випадково щось розбили і вам потрібно швидко зібрати дрібні осколки, то допомогти в цьому може шматочок хліба. Досить просто його змочити водою і притискати до підлоги, де розсипане скло — осколки пристануть до м'якуша.

Відмийте блендер за кілька секунд

Для того, щоб помити блендер, потрібно спочатку розібрати його на частини, і кожну деталь помити окремо. Але є і більш швидкий спосіб очищення. Залийте в нього гарячу воду, додайте засіб для миття посуду, закрийте кришку й увімкніть. Таким чином, гаряча рідина видалить всі забруднення і залишки їжі, а вам потрібно лише буде обполоснути його водою.

Нейтралізуйте неприємні запахи на кухні

Якщо після готування запах в кухні не вивітрюється декілька днів і вам це, м'яко кажучи, не подобається, тоді використовуйте цей лайфхак. Після приготування страви з різким запахом, закип'ятіть каструлю води з апельсиновою або лимонною шкіркою, і тоді ваша кухня заповнитися запахом цитрусових, який переб'є всі інші.

Почистьте дзеркало піною для гоління

Очистити дзеркало можна за допомогою піни, яка не тільки ефективно позбавить від забруднень, але і не дасть дзеркалу запотіти протягом декількох тижнів. Просто протріть поверхню піною, а потім витріть паперовим рушником.

Почистьте ванну грейпфрутом

Не використовуйте дорогі та шкідливі засоби для чищення, тому що почистити ванну можна за допомогою звичайного грейпфрута. Поділіть фрукт навпіл, посипте сіллю і протріть забруднені поверхні. Після цього, обполосніть водою. Сік грейпфрута видалить плями й наліт і залишить приємний запах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які лайфхаки допоможуть зробити квартиру більш затишною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини