Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр «Відірвати від серця»: як позбутися старих речей
commentss НОВИНИ Всі новини

«Відірвати від серця»: як позбутися старих речей

Зазвичай розставання зі старими речами дається дуже непросто

8 вересня 2020, 18:40
Поділіться публікацією:

Звільняти простір навколо себе просто необхідно, щоб відчувати себе комфортно, і дати волю своїй творчій енергії. Про те, як правильно і легко це зробити, пише видання lemonade.

«Відірвати від серця»: як позбутися старих речей

«Відірвати від серця»: як позбутися старих речей. Фото: unsplash.

Щоб зрозуміти, що можна викинути, пора провести ретельну ревізію всіх речей. Головне в цьому, об'єктивно оцінювати, дійсно потрібна ця штучка, чи можна з нею попрощатися. А предмети, які вже роками займають місце у вашій шафі, краще прибрати зі свого простору. Провівши такий детальний огляд всього нажитого непосильною працею, легко буде зрозуміти, від чого можна позбутися.

Будьте усвідомленим споживачем — дайте речам другий шанс. Для цього випадку ідеально підійде благодійність, яка і допоможе вам переглянути своє ставлення до використання речей. Якщо ж мова йде про якісь дорогі предмети або техніку, то цю проблему можна вирішити за допомогою онлайн-сервісів. На них можна з легкістю продати навіть те, що, на перший погляд, не продається. Тим самим, отримавши пасивний дохід.

Не відкладайте це завдання на потім, а то так можна і передумати. Люди люблять почекати, обміркувати своє рішення, але в даному випадку так робити не варто. Захотіли викинути — так викидайте. Тому що реально потрібна річ протягом років не припадає пилом на вашому балконі, в очікуванні свого часу. Можна також взяти собі на замітку просте правило: предмет, який півроку не брався до рук, відправляється куди подалі.


Також видання "Коментарі" розповість, як збільшити свій дохід: кілька простих способів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини