Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Щоб не накликати біду: які речі не можна викидати з будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Щоб не накликати біду: які речі не можна викидати з будинку

Ці речі зберігають у собі позитивну енергетику

2 березня 2021, 15:35
Поділіться публікацією:
Експерти в області езотерики радять регулярно проводити вдома генеральне прибирання, щоб позбавлятися від мотлоху, який затримує в будинку негативну енергію. Але є речі, які категорично не можна викидати, щоб не накликати біду. Що це за речі?

Щоб не накликати біду: які речі не можна викидати з будинку

що не можна викидати з будинку (фото з відкритих джерел)

Ікони та Біблія

Ікони, Біблію, натільні хрести не можна викидати ні в якому разі. Передавайте їх з покоління в покоління. Якщо вам не потрібні ікони, краще занесіть їх до церкви.

Весільна сукня і фата

Якщо не хочете позбутися подружнього щастя, тоді бережіть фату і весільну сукню, як зіницю ока. Позбавлятися від сукні з фатою можна тільки в разі розлучення. Також не рекомендується передавати їх у спадок, щоб ваше сімейне щастя залишилося з вами.

Годинники

Робочі години не можна викидати ні в якому разі, адже таким чином, ви "викидаєте" свій час. Також викинутий годинник можуть провокувати сварки в родині. Якщо ви хочете від нього позбутися, то езотерики радять розібрати його на дрібні детальки, викинути їх у сміттєвий бак і сказати: "Спасибі, що добре служили. Відпускаю на спокій, щоб інших хазяїв не знали".

Фотографії

Те, що наші зображення несуть енергетику — давно всім відомо. Викидаючи фото, ви викидаєте "частинку людини". Якщо зображення потраплять в руки до поганих людей, то вони можуть нашкодити через них. Фото заведено спалювати, примовляючи: "Все погане йде, а хороше залишається і приходить".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що весна — це пора змін і відродження, і, щоб привнести у своє життя більше приємних і яскравих моментів, варто очистити свої думки та свій будинок від деяких речей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Денис

2 березня 2021, 17:25

Счёта за коммуналку ... https://kosatka.media/uk/category/gaz/news/shmygal-postavshchiki-gaza-dolzhny-predstavit-godovye-kontrakty-vo-vtorom-kvartale


Новини