Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр П'ять речей, які потрібно викинути з дому навесні
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять речей, які потрібно викинути з дому навесні

Цієї весни приведіть в порядок не тільки свої думки, але і будинок

1 березня 2021, 11:55
Поділіться публікацією:

Як ми знаємо, весна — це пора змін, відродження і нових відкриттів. У цей період хочеться внести у своє життя нові яскраві моменти та очиститися від минулих образ, невдач і розчарувань. Але важливо очистити не тільки свої думки, але і дім. Тоді удача вам точно посміхнеться. Як це зробити?

П'ять речей, які потрібно викинути з дому навесні

від яких речей потрібно позбутися цієї весни (фото з відкритих джерел)

Психологи рекомендують цієї весни упорядковувати не тільки свій дім, а й викинути з нього речі, якими ви не користуєтеся, щоб звільнити простір і заповнити його чимось більш важливим.

Стара преса

Багато людей роками зберігають журнали, газети та інші колекційні видання. Але варто розуміти, що ніякої користі вони вже не приносять, лише збирають пил. Кращим рішенням буде здати все на макулатуру.

Стара техніка й дроти невідомого призначення

Навіщо зберігати в шафах комода старі телефони, які давно вийшли з ладу або дроти від техніки, якої вже давно немає в будинку? Це все мотлох і від нього потрібно позбутися, можна продати, віддати або просто викинути.

Непотрібне кухонне начиння

Перегляньте свої шафки на кухні, може вони заповнені технікою і речами, якими ви давно не користуєтеся. Викиньте битий і старий посуд, щоб звільнити місце для більш актуальних і корисних речей.

Одяг та взуття, яке ви більше не носите

Навесні бажано зробити "ревізію" в шафі й позбутися від речей, які вийшли з моди або втратили свій презентабельний вигляд. Краще поновіть гардероб, щоб він заграв новими відтінками та підіймав вам настрій.

Речі, від яких ви не в захваті

Нехай у вашому домі будуть тільки ті речі, які радують ваше око і навіюють приємні емоції та спогади, від інших — позбудьтеся. Можна їх продати, віддати друзям або на благодійність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі в передпокої несуть в будинок негативну енергію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини