Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Прекрасні та небезпечні: чому вдома не бажано тримати орхідеї
commentss НОВИНИ Всі новини

Прекрасні та небезпечні: чому вдома не бажано тримати орхідеї

Незважаючи на те, що орхідеї дуже гарні квіти, тримати їх удома не рекомендується: названі головні причини

7 червня 2022, 02:45 comments9106
Поділіться публікацією:

Багато жінок люблять доглядати рослини, тому тримають їх в будинках, щоб вони радували очі й прикрашали інтер'єр. Однак не всі квіти для цього підходять. Наприклад, улюбленицю орхідею не рекомендують залишати у приміщенні.

Прекрасні та небезпечні: чому вдома не бажано тримати орхідеї

Чому вдома не бажано тримати орхідеї (фото з відкритих джерел)

Орхідея, попри свою красу, досить суперечлива квітка. Навколо неї хочуть різні чутки, більшість із них мають негативний характер. Говорять, що орхідея належить до епіфітів, тобто до квітів, які живуть на інших рослинах. Вологу та поживні речовини вони отримують з повітря за допомогою повітряного коріння. Через це їм приписують здатність поглинати енергію з навколишнього простору, негативно впливаючи на енергетику приміщення та людей, що у ньому живуть.

Експерти кажуть, що на орхідеї міститься велика кількість летючого пилку, а він здатний викликати сонливість і бажання подрімати, а ще може стати причиною алергічної реакції й викликати нежить, кашель, а також сльозотечу. Аромат квітки також може негативно діяти на деяких людей, наприклад, спровокувати дратівливість, нудоту, головний біль. Тому фахівці не рекомендують тримати рослину в спальній кімнаті. Краще розмістити її у передпокої чи кухні.

Нагадаємо, що експерти перерахували кімнатні рослини, які не бажано висаджувати вдома, бо вони залучають негатив.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кімнатні квіти пожвавлюють та прикрашають інтер'єр, але не всі вони корисні. Розповідаємо, які рослини не можна залишати у спальній кімнаті, бо є сильними алергенами.

Читай також, як захистити рослини від шкідників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини