Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр «Пахне жадібністю»: створена свічка з ароматом багатства
commentss НОВИНИ Всі новини

«Пахне жадібністю»: створена свічка з ароматом багатства

Бренд Flaming Crap представив свою новинку - свічку, яка пахне багатством: який у неї аромат

31 липня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

Власники британського бренду Flaming Crap продовжують експериментувати з незвичайними ароматичними композиціями. Минулої осені вони здивували всіх свічкою з запахом 2020 го року, а днями презентували новинку — свічку, яка пахне багатством.

«Пахне жадібністю»: створена свічка з ароматом багатства

Створена свічка з ароматом багатства / Фото: depositphotos

Свічка називається Smells Like Capitalism і пахне жадібністю і натуральною шкірою з нотами британських фунтів стерлінгів, які зберігаються на офшорних рахунках. Ароматична свічка виготовлена з веганського соєвого воску і перероблених матеріалів і, на думку розробників, відмінно передає те, чим насправді пахне багатство.

Крім усього іншого, Smells like Capitalism стала найдорожчою свічкою на ринку: вона продається по 2021 фунт стерлінгів. Але таку ціну вибрали не просто так: весь прибуток від продажів свічки буде переданий благодійним організаціям, які допомагають бездомним у Великобританії. В описі до товару говориться: "Ви можете розлучитися з заробленими важкою працею грошима й отримати свічку, яка пахне так само".

"Деякі люксові бренди продають свічки за ціною в £ 1000, без будь-яких пояснень того, чи виправдана ця астрономічна цифра. Всі наші продукти виготовляються вручну і можуть вироблятися серійно, що означає, що ми використовуємо один якісний інгредієнт — пристрасть", — розповів співзасновник Flaming Crap Олівер Берр.

Нагадаємо, що американська мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's анонсувала випуск сувенірних свічок з запахом всіх складових рецепта Роял-чізбургера.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна артистка Тіна Кароль представила свічки у вигляді самої себе, і тепер їх може купити кожен бажаючий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини