Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Створено свічку з запахом 2020 року: який у неї аромат
commentss НОВИНИ Всі новини

Створено свічку з запахом 2020 року: який у неї аромат

Свічка складається з декількох шарів з різними запахами

2 листопада 2020, 15:45
Поділіться публікацією:

Створено свічку з запахом 2020 року: який у неї аромат

Нинішній рік видався непростим, він багато поміняв в нашому житті та змусив більше цінувати своє здоров'я. Були як погані, так і хороші моменти. Представники компанії Flaming Crap вирішили увічнити 2020 рік і створили свічку з його ароматом.

Автори ідеї розповіли, що свічка повинна нагадувати людям про унікальні моменти, які відбулися з ними за ці 365 днів. Продукт складається з декількох шарів з різними запахами: бананового хліба, санітайзера, деревного мускусу і дешевого лосьйону після гоління. До речі, перший аромат покликаний нагадувати про те, що багато людей полюбили домашню випічку і стали більше часу приділяти кулінарії.

Виготовлена свічка "2020 Scent" з веганського воску і матеріалів, які переробляються, а горіти вона може до 30-ти годин. Купити лімітовану новинку можна на сайті бренду за ціною 15 фунтів стерлінгів (550 гривень).

Створено свічку з запахом 2020 року: який у неї аромат - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що мережа ресторанів McDonald's випустила набір сувенірних свічок з запахом популярного чизбургера, якому в цьому році виповнилося 50 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини