Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Які речі в передпокої несуть в будинок негативну енергію
commentss НОВИНИ Всі новини

Які речі в передпокої несуть в будинок негативну енергію

Подібним речам в передпокої просто не місце

30 грудня 2020, 14:15 comments1503
Поділіться публікацією:

Передпокій — це перша кімната, яку бачать не тільки ваші гості, а й сторонні люди, наприклад, кур'єр, який приносить вам доставку або колега, який заглянув з візитом. Саме тому передпокій повинен бути затишним, комфортним  і без зайвих речей, які можуть накопичувати негативну енергетику. Що варто прибрати з цієї кімнати?

Які речі в передпокої несуть в будинок негативну енергію

речі, які краще прибрати з передпокою / Фото: mediacache.com

Особисті фотографії

Не залишайте в передпокої свої особисті фотографії, тому що вони будуть на очах у кожної людини, яка переступить поріг вашого будинку, зокрема кур'єра, сусіда, контролера — і ви не знаєте, яка у цієї людини енергетика. Таким чином, ви ризикуєте опинитися під впливом негативної енергії. Якщо хочете прикрасити передпокій, тоді повісьте картини або натюрморти.

Валізи

Вважається, що присутність в передпокої валіз або дорожніх сумок може спровокувати неприємні події на кшталт розставання, сварки, розлуки, необхідності їхати, щоб допомогти близьким і т.д.

Дрібні статуетки, сувеніри

Подібним речам в передпокої просто не місце. На них осідає багато пилу, а з ним і негативна енергія всіх, хто заходить в будинок. В цілому такі пилозбірники не повинні захаращувати квартиру, а вже тим більше передпокій, де пил і бруд — звичайна справа.

Нагадаємо, які звичні речі не варто розміщувати в спальній кімнаті, тому що вони негативно впливають на настрій і заважають комфортному сну.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло: головне в жінці, що робить її сильною, жіночною і привабливою — це її енергія. Але є безліч речей, які її буквально "з'їдають", а втрата енергії тягне за собою масу проблем, зокрема різкі зміни  настрою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини