Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр П'ять речей у спальні, який "вбивають" кохання
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять речей у спальні, який "вбивають" кохання

Експерти розповіли, яких речей не має бути в спальній кімнаті, бо вони здатні «вбити» кохання

6 грудня 2021, 17:05
Поділіться публікацією:

Мало хто замислюється над тим, наскільки обстановка у спальній кімнаті впливає на психологічний стан людини, зокрема на особисте життя. Але є речі, які варто прибрати з кімнати, щоб вони не "вбили" кохання.

П'ять речей у спальні, який "вбивають" кохання

Які речі в спальні здатні вбити кохання (фото з відкритих джерел)

Дзеркала

Експерти зазначили, що дзеркалам та шафам-купе не місце у спальні, тому що дзеркальні поверхні можуть негативно відбиватися на почуттях та стосунках партнерів. Такою дією володіють дзеркала, розміщені саме в спальні.

Акваріум

Багато хто розміщує в спальні гарний акваріум, тому що він відповідає за матеріальне багатство в будинку, являючись носієм енергії стихії води. Але в ложі подружжя такі предмети краще не розміщувати, тому що, згідно з фен-шуєм, це погано позначиться на здоров'ї.

Портрети інших людей та зображення тварин

Картини, постери, листівки із зображенням диких тварин, фотографії (навіть родичів!) теж не варто тримати у спальні. Річ у тому, що ситуація саме в спальні покликана допомогти людині відновити життєві сили й налаштуватися на певний лад. А всі ці речі можуть спровокувати появу негативної енергетики та викликати неприємності.

Побутова техніка та гаджети

Експерти не рекомендують розміщувати у спальні телевізор, оскільки він здатний "вбити" романтику у стосунках. До того ж усі електричні прилади генерують електромагнітне поле, яке може призвести до головного болю та інших проблем.

Речі під ліжком

Простір під ліжком не варто захаращувати. Енергія має циркулювати вільно, адже вона проходить і через партнерів також. Максимум, що можна тримати під ліжком, це постільна білизна.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому не варто вимикати світло у спальні під час сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини