Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Французький бізнесмен купив унікальну віллу Леонардо да Вінчі: що всередині (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Французький бізнесмен купив унікальну віллу Леонардо да Вінчі: що всередині (ФОТО)

Великий італійський художник, анатом та винахідник епохи Відродження Леонардо да Вінчі після своєї смерті залишив багату спадщину.

27 грудня 2022, 23:15 comments1465
Поділіться публікацією:

Мета придбання унікальної нерухомості, а також сума угоди залишаються в таємниці.

Французький бізнесмен купив унікальну віллу Леонардо да Вінчі: що всередині (ФОТО)

Леонардо да Вінчі/Фото з відкритих джерел

Так, найбагатша людина у світі Бернар Арно придбав віллу Casa Degli Atellani, яка колись належала Леонардо да Вінчі. Тут геній любив проводити вільний час та часто працював над створенням нових шедеврів. Відомо, що одну зі своїх найвідоміших картин під назвою "Тайна вечеря" да Вінчі писав у церкві, розташованій неподалік вілли.

Французький бізнесмен купив унікальну віллу Леонардо да Вінчі: що всередині (ФОТО) - фото 2

Повідомляється, що розкішна вілла розташовується в самому центрі Мілана і має власний великий виноградник. Мільярдер придбав Casa Degli Atellani у нащадків сімей Конті і Порталуппі, а сама резиденція була побудована приблизно в 1490 році. Потім герцог Міланський в 1498 подарував віллу Леонардо Да Вінчі, щоб останній міг працювати в комфортних умовах.

Французький бізнесмен купив унікальну віллу Леонардо да Вінчі: що всередині (ФОТО) - фото 3

За сотні років Casa Degli Atellani змінила багато власників. У 2014 році маєток повністю відреставрували. В даний час в Casa Degli Atellani проходять екскурсії.

Французький бізнесмен купив унікальну віллу Леонардо да Вінчі: що всередині (ФОТО) - фото 4


Варто відзначити, що Арно є власником люксового бренду LVMH (Moët Hennessy – Louis Vuitton) – французької транснаціональної компанії, відомого виробника предметів розкоші під торговими марками Christian Dior, Louis Vuitton, Givenchy, Guerlain, Moet & Chandon, Hennessy, Chaumet та інших.

Раніше "Коментарі" писали про те, що за картиною відомого художника виявили таємне послання (ФОТО). До цього моменту картина провисіла в музеї довгі роки і ніхто не зміг розгадати її велику таємницю.

Читайте також: Названо п'ять кімнатних рослин, які є небезпечними для здоров'я (ФОТО). Як виявилося, деякі кімнатні рослини здатні не тільки тішити око, а й завдавати реальної шкоди здоров'ю.

Французький бізнесмен купив унікальну віллу Леонардо да Вінчі: що всередині (ФОТО) - фото 5



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини