Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Ці речі наповнюють ваш будинок дешевизною та несмаком – позбавтеся їх
commentss НОВИНИ Всі новини

Ці речі наповнюють ваш будинок дешевизною та несмаком – позбавтеся їх

Насамперед потрібно позбутися непотрібних речей

20 січня 2022, 10:25
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", обов'язково знайдуться ті, хто вклав душу та серце у ремонт, оновлення інтер'єру свого будинку, а все одно за підсумком щось не так, немає гармонії та розуміння того, що ви все зробили правильно, не в захваті від вашого оновлення також ваші гості. Так буває через те, що у вашій квартирі чимало дешевих речей або порушені естетичні норми. Які речі краще швидше винести на смітник і як правильно оновити інтер'єр розповіли в QQ.

Ці речі наповнюють ваш будинок дешевизною та несмаком – позбавтеся їх

Інтер'єр у будинку. Фото: ldesign.studio

Перше, чого потрібно позбутися — це картин, які висять у вас на стіні лише для того, щоб заповнити порожнє місце. Зазвичай такі картини мало чим дорогі, і вони негативно вирізняються з інтер'єру, тому що несмачні. Якщо ви вже вирішили повісити картину, вона повинна бути чимось дорогим для вас, мати особливе значення, а не бути плямою на вашій стіні.

Друге, на що потрібно звернути увагу – чи не відклеївся плінтус, чи не відкололася рама на вікні. Ці дрібниці можуть зіпсувати затишок вашого будинку, в якому може бути чисто та охайно, але такі дріб'язкові недоробки можуть зіпсувати весь вигляд.

Третє – не бійтеся ставити на показ книги, які ви читали чи читаєте. Це зовсім не старомодно, а, навпаки, дуже стильно та актуально, незважаючи на те, що цифрові книги вже витісняють друковані видання.

Четверте – наші квартири напхані найрізноманітнішою побутовою технікою. Подбайте про те, щоб шнури та кабелі не стирчали хаотично, що може зіпсувати навіть самий висококласний ремонт. Найкраще їх ховати.

Ну, і п'яте – постарайтеся, щоб у вашому домі ніколи не було хаосу та безладдя. Розкидані по кутах речі, якими ви не користуєтеся, пил на полицях і підлозі, якою ви дихаєте – все це не тільки псує будь-який ремонт, але й шкодить вашому психологічному стану – виникають дратівливість та незадоволеність.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тренди в інтер'єрі улюбленої квартири.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини