Головна Новини Дозвілля книги Видавництво «Масаві» дарує серію дитячих книг: умови розіграшу
commentss НОВИНИ Всі новини

Видавництво «Масаві» дарує серію дитячих книг: умови розіграшу

Встигніть взяти участь в розіграші!

22 лютого 2021, 16:50
Поділіться публікацією:

Видавництво "Масаві" проводить розіграш серії книг для дітей про подвиги легендарного давньогрецького героя Геракла. Про це йдеться в повідомленні на сторінці видавничого дому "Масаві" в Facebook.

Видавництво «Масаві» дарує серію дитячих книг: умови розіграшу

Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

Є унікальна можливість: купивши одну книгу "Аталанта" від ВД Масаві, можна виграти цілу серію книг "12 подвигів Геракла".

Як повідомляє ВД "Масаві", умови конкурсу максимально прості. Потрібно зробити всього два кроки:

- купити книгу "Аталанта",

- поставити лайк публікації про початок розіграшу на сторінці видавництва в Facebook.

Відзначимо, що розіграш триватиме в період з 22 лютого по 7 березня 2021 року. Встигніть взяти участь!

Як повідомив організатор конкурсу, переможець буде визначатися рандомно.

Додамо, що в епоху тотальної переваги гаджетів над паперовими носіями інформації книга про подорожі "Аталанти" дозволить дитині відпочити від екранів і включити фантазію на повну котушку. Що дуже важливо, тексту в ній не так і багато, зате сюжетна лінія ефектно відображена за допомогою ілюстрацій. Аталанта — героїня давньогрецької міфології, яка вважалася однією з кращих мисливців свого часу. Її життя — окрема глава в історії міфології, тому корисно буде дізнатися про неї більше.

Тоді як головний приз — це серія книг, що оповідає про подвиги легендарного давньогрецького героя. Геракл — одна з найсміливіших і сильних людей того часу, яка пройшла нелегкий шлях. Герою довелося служити підступному царю Еврисфею і подолати багато випробувань, щоб зробити 12 знаменитих подвигів. Але Геракл блискуче зміг здолати всі перешкоди, стати богом і почати жити на Олімпі!

Дитячі книги видавництва "Масаві" порадують вас  барвистими ілюстраціями, які буквально оживлять перед очима неймовірні події з життя давньогрецького героя Геракла.

Для довідки. ВД "Масаві" — видавничий дім, який спеціалізується на випуску товарів для дітей у віці від одного місяця до 10 років.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини