Головна Новини Дозвілля книги Видавництво «Масаві» презентувало дитячі книги про подвиги легендарного Геракла
commentss НОВИНИ Всі новини

Видавництво «Масаві» презентувало дитячі книги про подвиги легендарного Геракла

Книги ВД «Масаві» полюбляться дітям захоплюючими сюжетами та барвистими ілюстраціями

27 січня 2021, 07:30
Поділіться публікацією:

Видавничий дім "Масаві", який раніше представив дитячу книгу про героїню давньогрецької міфології "Аталанта", презентував нову серію книг "12 подвигів Геракла". Про це повідомляється на сторінці видавництва в Instagram.

Видавництво «Масаві» презентувало дитячі книги про подвиги легендарного Геракла

ВД Масаві випустив в продаж три нових дитячих книги. Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

У продаж надійшли відразу три новинки, що розповідають про подвиги легендарного давньогрецького героя. Геракл — один з найсміливіших і сильних людей того часу, котрий пройшов нелегкий шлях. Герою довелося служити підступному царю Еврисфею і подолати багато випробувань, щоб здійснити 12 знаменитих подвигів. Але Геракл блискуче зміг здолати всі перешкоди, стати богом і почати жити на Олімпі!

У трьох частинах цієї серії книг юний читач зможе дізнатися про всі 12 подвигів Геракла. Так, дитячу уяву захопить історія про блискучу битву Геракла з Лернейською гідрою — моторошним чудовиськом з тілом змії та дев'ятьма головами дракона. А ще батьки разом з дітлахами дізнаються подробиці знаменитого подвигу Геракла, в ході якого герою вдалося всього за один день вичистити авгієві стайні від гною, що скупчився за багато років. Не менш дивна історія про хоробру перемогу Геракла над биками велетня Геріона, яку також повідає наша книга. Крім того, дитячі книги видавництва "Масаві" порадують вас яскравими та барвистими ілюстраціями, які буквально оживлять перед очима неймовірні події з життя давньогрецького героя Геракла.

Видавництво «Масаві» презентувало дитячі книги про подвиги легендарного Геракла - фото 2
Видавництво «Масаві» презентувало дитячі книги про подвиги легендарного Геракла - фото 3
Видавництво «Масаві» презентувало дитячі книги про подвиги легендарного Геракла - фото 4

Книги представлені українською та російською мовами. З питань покупки можна звертатися в директ видавничого дому "Масаві" на його сторінці в Instagram. Крім того, на ресурсі Amazon є можливість придбати першу, другу і третю частину із серії "12 подвигів Геракла" ВД "Масаві" англійською мовою.

Нагадаємо, психологи пояснили, як правильно мотивувати дітей. Виявилося, що "переговори" сам на сам  мають вирішальне значення для створення внутрішньої мотивації у дитини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини