Головна Новини Дозвілля книги Три книги про стосунки, які варто прочитати кожній
commentss НОВИНИ Всі новини

Три книги про стосунки, які варто прочитати кожній

Ці книги допомагають партнерам більше зрозуміти один одного

31 січня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

Щоб стосунки приносили радість, спокій і задоволення, над ними необхідно постійно працювати. Якщо хочете краще розуміти свого партнера, тоді почитайте спеціальну літературу. Ведучий програми "Кохання на виживання" (Новий канал) Олег Кензов порадив кілька цікавих книг.

Три книги про стосунки, які варто прочитати кожній

фото: Unsplash

Еріх Фромм, "Мистецтво любити"

Це одна з найвідоміших робіт німецького соціального психолога і філософа Еріха Фромма. У книзі "Мистецтво любити" автор задається питанням, що таке любов, чи є вона почуттям, доступним зрілій особистості, і які умови необхідні для того, щоб навчитися любити.

Екхарт Толле, "Про що говорить тиша"

Книга німецького письменника і духовного оратора Екхарт Толле "Про що говорить тиша" написана в стилі старовини, роздуми про Бога і сутності. Послання цього твору настільки ж ясно і недвозначно: існує шлях зі страждань у світ безтурботності та спокою. Якщо навчитися чути голос Тиші.

Ошо "Любов, свобода, самотність"

Ця книга містить в собі безліч мудрих висловлювань Ошо — індійського духовного лідера і містика. Теми, які винесені в назву твору, цікавлять дуже багатьох людей, адже це те, що вважається найважливішим в житті. Тут перш за все йдеться про кохання. Автор використовує різні лексичні прийоми, тому стиль оповіді здається піднесеним і надихаючим.

Олег Кензов зазначив, що багато людей з головою поринають у стосунки й втрачають себе, не розуміючи, що потрапляють в залежність. В результаті виникають ревнощі, нерозуміння, недомовленість і інші проблеми. За словами ведучого, в першу чергу, людина повинна розвиватися як особистість і любити себе, адже чим краще ти дізнаєшся себе, тим більше розумієш, яку людину хочеш бачити поруч.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які книги здатні перевернути ваше свідомість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини