Головна Новини Дозвілля книги Що почитати восени: список кращих книг 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Що почитати восени: список кращих книг 2020 року

Добре провести осінній вечір допоможе цікава книга

18 вересня 2020, 00:30 comments2001
Поділіться публікацією:

Вчені недавно довели, що читання літератури здатне збільшити тривалість життя, та й в цілому це заняття розвиває пам'ять і мислення. Тому, якщо хочете провести осінній вечір з користю, пропонуємо вам підбірку найкращих книг 2020 року, якою поділилося видання Billionnews.

Що почитати восени: список кращих книг 2020 року

Розповідь служниці: Заповіти

Роман канадської письменниці Маргарет Етвуд, який вперше був опублікований у 2019 році, є продовженням книги "Розповідь служниці". Ця книга-антиутопія розповідається від особи одночасно трьох героїнь, одну з яких читачі знають по першій частині. У ній показано боротьбу жінок за свої права та ідеали проти тоталітарного теократичного режиму.

Що почитати восени: список кращих книг 2020 року - фото 2

Чорний леопард, рудий вовк

Книгу Марлона Джеймса називають "екзотичною, дикою та божевільною". Вона заснована на міфології західноафриканського племені йоруба і показує читача іншу, паралельну Африку, де творяться дивні речі.

Що почитати восени: список кращих книг 2020 року - фото 3

Зцілення водою

Книга-антиутопія Софі Макінтош розповідає про життя трьох сестер і їх матері, які ізольовані на острові. Батько захищає їх від насильства і хаосу, які приносять чоловіки з великої землі. Вони повинні постійно лікуватися водою, щоб змивати з себе токсини зовнішнього світу. Але їх батько раптово зникає, а на острові з'являються двоє чоловіків і хлопчик.

Що почитати восени: список кращих книг 2020 року - фото 4

Сплячі красуні

Містичний роман "короля жахів" Стівена Кінга і його молодшого сина Оуена повідає читачам історію провінційного містечка, в якому жінок вражає невідома епідемія. Вони впадають в глибокий сон і покриваються найтоншими коконами. Саме в цей час в місті з'являється таємнича і красива жінка, не схильна до хвороби. Жителі вирішують, що вона і є винуватицею недуги й починають на неї полювання.

Що почитати восени: список кращих книг 2020 року - фото 5

Безмовний пацієнт

Після декількох тижнів продажів книга-детектив "Безмовний пацієнт" Алекса Міхаелідеса стала бестселером. У ній розповідається про художницю, у якої було ідеальне життя: розкішний будинок, хороший чоловік, улюблена робота ... але одного разу ввечері головна героїня п'ять разів вистрілила чоловікові в обличчя і перестала говорити. Розгадати таємницю її вчинку намагається кримінальний психотерапевт, але чи вдасться йому докопатися до правди?

Що почитати восени: список кращих книг 2020 року - фото 6

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що мільярдер Річард Бренсон назвав книгу, яку повинні прочитати всі у 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини