Головна Новини Дозвілля книги Що почитати: ТОП-5 захоплюючих книг-трилерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Що почитати: ТОП-5 захоплюючих книг-трилерів

Опубліковано список книг-трилерів, які зацікавлять своїм сюжетом і дозволять на час відволіктися від турбот

28 серпня 2021, 21:25
Поділіться публікацією:

Якщо не знаєте, який трилер прочитати, тоді ми підготували добірку цікавих книг цього жанру, які зацікавлять своїм сюжетом і змусять вас гортати сторінки всю ніч, не відриваючись.

Що почитати: ТОП-5 захоплюючих книг-трилерів

ТОП-5 захоплюючих книг-трилерів (фото з відкритих джерел)

"Ніж", Ю. Несбе

Головного героя книги Харрі Холе звинувачують у вбивстві близької людини, але він нічого не може сказати на своє виправдання, оскільки події минулих кількох днів просто вилетіли в нього з голови. Інспектору належить зняти з себе всі підозри й розкрити справжнього вбивцю.

"Таємна історія", Д. Тартт

Це перевернута детективна історія, розказана одним з шести студентів, Річардом Пейпеном, який через роки розмірковує про ситуацію, що призвела до вбивства їхнього друга.

"Ніхто не дізнається", К.Р. Міллер

Книга належить до психологічного жанру, але читається як захоплюючий художній твір. У ньому головна героїня знайомиться в школі з новою дівчинкою Кімберлі Міллер, яка стає її найкращою подругою. Але з часом, вона розуміє, що абсолютно нічого не знає про Кімберлі. А прийшовши до неї в гості дізнається, що в цьому будинку така дівчинка ніколи не жила.

"Каштановий чоловічок", С. Свейструп

Дії книги розгортаються в Копенгагені, де знаходять труп молодої жінки, а поруч з ним — дитячу саморобку у вигляді каштанового чоловічка. На іграшці виявляють відбитки пальців зниклої дівчинки, яку рік як вважають вбитою, а людина, яка зізналася в злочині, сидить у в'язниці ... Що це — випадковість чи чийсь хитромудрий і моторошний розрахунок?

"Блекаут" М. Ельсберг

Ця книга вважається однією з найяскравіших творів серед видань, які вийшли за останні 10 років. У ній розповідається про те, як по всій Європі несподівано зник електричний струм — і життя людей буквально завмерло. Всього за тиждень освічене населення починає забувати навички цивілізованої поведінки й впадає в паніку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які книги потрібно прочитати кожній жінці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини