Головна Новини Дозвілля книги ТОП-10 книг, які варто прочитати кожній жінці
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-10 книг, які варто прочитати кожній жінці

Опубліковано список захоплюючих книг, які варто прочитати кожній жінці

11 серпня 2021, 22:45 comments1316
Поділіться публікацією:

Приємно провести вечір можна за допомогою захоплюючої книги. Пориньте в цікаву історію, яка допоможе розслабитися і забути про побутові проблеми. Представляємо добірку творів, які варто прочитати кожній жінці.

ТОП-10 книг, які варто прочитати кожній жінці

ТОП-10 книг для жінок (фото з відкритих джерел)

"Життя в борг", Е. М. Ремарк

Ця книга вчить нас цінувати кожну мить життя і проживати кожен день як останній, адже ніхто не знає, що нам приготувала доля. Це історія про автогонщика Клерфе, який закохується в Ліліан — смертельно хвору пацієнтку туберкульозного санаторію. Автор у своєму творі наводить на роздуми про сенс життя, його цінність та значущості рішень, які ми приймаємо.

"Дорожче самого життя", Е. Манро

Коли читаєш цю книгу, складається враження, що вона написана саме про ваше власне життя, таким, яким воно є, з усіма вадами та нюансами. Найсильніша зброя в арсеналі Манро — вміння співчувати персонажам, і тут вона демонструє його в повному обсязі.

"Ті, що співають у терні", К. Маккалоу

Твір, який в пух і прах розносить все стереотипи про любовні романи, як легкому і нецікавому чтиві. Незвичайний світ, який захоплює читача з перших сторінок книги.

"Їсти. Молитися. Любити ", Е. Гільберт

Це книга, в якій розповідається історія успішної жінки, яка втратила смак життя і знову знайшла його. Цей твір про свободу, щастя, вибір та уміння отримати задоволення від кожного моменту.

"Шоколад", Д. Харріс

Цей роман розповідає про матір і дочку, які приїжджають в маленьке глухе містечко і відкривають в ньому свою кондитерську. І життя городян змінюється назавжди. Прекрасна книга про те, що трохи магії живе в кожній жінці, і головне — вміти її правильно застосовувати.

"Небезпечні зв'язки", Шодерло де Лакло

Епістолярний роман про інтриги заради помсти, про людські слабкості та недоліки. Книга обов'язкова до прочитання!

"Притулок. Щоденник в листах", А. Франк

Анна Франк померла в 15-річному віці й вона не писала книжок, а лише вела щоденник з 12 червня 1942 по 1 серпня 1944 року в період нацистської окупації Нідерландів. Її записи зворушать серце кожного.

"Коханка французького лейтенанта", Д. Фаулз

Ще один незвичайний роман про любов, в якому можна навіть побувати автором книги. У цього твору є дві несподівані можливі розв'язки, і вам вирішувати, що станеться в кінці.

"Віднесені вітром", М. Мітчелл

Ця книга про любов і розчарування, про дружбу і зраду і, звичайно, про страшну війну. Це історія, до якої хочеться кожен раз повертатися ...

"Розповідь служниці", М. Етвуд

Антиутопічний роман, в якому автор показує чудовий новий світ, де жінки не мають права володіти власністю, працювати, любити, читати й писати. Їм залишена лише одна роль — служниці. Роман, який просто не вийде читати байдуже.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які книги здатні перевернути свідомість і змусять поглянути зовсім інакше на звичні речі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини