Головна Новини Дозвілля книги П'ять книг, які надихають на зміни в житті
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять книг, які надихають на зміни в житті

Ці книги допоможуть свіжим поглядом подивитися на своє життя

20 жовтня 2020, 20:05 comments1212
Поділіться публікацією:

Якщо хочете змінити своє життя на краще — почніть діяти. А допоможе вам в цьому список мотивуючих і надихаючих книг, в яких є не тільки теоретичні міркування, а й ефективні методики. Списком творів поділилося видання Hipstamama.

П'ять книг, які надихають на зміни в житті

"Мріяти не шкідливо. Як отримати те, чого дійсно хочеш", Барбара Шер

Ця книга про те, як реалізувати себе в житті. Вона підійде для тих людей, які хочуть виявити свої приховані таланти й сильні сторони, для тих, хто хоче звернути свої страхи та негативні емоції собі на користь. Автор твору вважає, що всі мрії здійсненні, просто потрібно правильно їх формулювати та вірити в їх виконання.

"Магія ранку", Хел Елрод

Ця книга — емоційне, мотивуюче та аргументоване керівництво для тих, хто хоче якісно поліпшити своє життя. Ранкові ритуали, які пропонує здійснювати автор цієї книги, допомогли десяткам тисяч людей відчути себе краще і встигати більше.

"30 шикарних днів: план по створенню життя твоєї мрії", Фіона Ферріс

Ця книга дає простий, динамічний і по-французьки шикарний сценарій на 30 днів, щоб в корені змінити своє життя. Автор Фіона Ферріс, не з чуток знає, що означають хандра і незадоволеність сірими буднями. Вона змінила своє життя, тепер справа за вами.

"Одна звичка в тиждень", Бретт Блюменталь

Ця книга підійде для тих, у когоні на що не вистачає часу. Але саме вона може стати тим ключиком, який відкриє для вас двері в інший світ. Вона вимагає мінімум витрат часу, але зате призведе до позитивного результату. Автор пропонує щотижня впроваджувати у своє життя по одній простій та позитивній звичці. Варто спробувати!

"Будь кращою версією себе", Ден Вальдшмідт

Ця книга буде стимулювати вас розвиватися. Крім разюче мотивуючих думок і спонукань до дії, в кожному розділі є реальна історія про реальну людину, яка змогла вийти за межі пересічності та змінити життя на краще.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які книги варто прочитати восени.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини