Головна Новини Дозвілля лайфхаки Наводимо лад на робочому столі: кілька порад для чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Наводимо лад на робочому столі: кілька порад для чоловіків

Байки про творчий хаос в реальному житті не настільки привабливі

29 липня 2020, 13:17
Поділіться публікацією:

Хочеш привести думки в порядок — прибери на робочому столі. Чув такий вислів? Сенс прибирання та розвантаження закономірний: у чистоті хочеться творити і вигадувати. То як навести порядок на робочому місці? У цьому допоможе видання mport.

Наводимо лад на робочому столі: кілька порад для чоловіків

Викинь все непотрібне

Не сортуй прострочені папери та інші записки, які вже не потрібні. Залиш на робочому столі все найпотрібніше, решту склади в ящики чи теки. Тобі не повинно бути тісно і незручно працювати, інакше це буде тиснути на тебе емоційно. Та й кому хочеться після кожного прибирання складати на столі непотрібні дрібнички?

Продумай систему зберігання

Добре, якщо у тебе є спеціальні органайзери для зберігання паперів, книг, канцелярії (якщо немає, дуже радимо такими обзавестися). Згрупувавши все потрібне в одному місці, тобі буде простіше це знайти. Але найголовніше: ти навіть не уявляєш, скільки місця це тобі звільнить!

Використовуй органайзер для проводів

На робочому столі заважає не тільки кабель від комп'ютера, але і дроти від зарядки для телефону, а також навушники, які постійно плутаються з іншими кабелями. Купи та встанови нарешті органайзер для проводів. І більше ніяких мук з розплутуванням чергового вузла. А ще це помітно поліпшить зовнішній вигляд робочого місця.

Не забувай про ритуали

Порядок мало навести — його потрібно підтримувати. Візьми за правило протирати пил з поверхні столу щоранку, мити чашки з-під кави щодня. А також викидати весь непотріб, що накопичився протягом дня.

Також видання "Коментарі" розповість, як чоловікам навчитися економити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини