Головна Новини Дозвілля лайфхаки Розпоряджаємося грошима правильно: поради чоловікам, які не вміють економити
commentss НОВИНИ Всі новини

Розпоряджаємося грошима правильно: поради чоловікам, які не вміють економити

Заощадити зайву копійку насправді значно простіше, ніж здається

22 липня 2020, 12:18 comments1467
Поділіться публікацією:
Багато хто з нас чудово розуміє, що в умовах кризи, яка охопила нашу країну через пандемію, потрібно економити. Але далеко не всі робили це раніше і навіть за бажання ніяк не можуть змусити себе зменшити свої витрати. Сьогодні ми дамо тобі кілька порад, які з одного боку навчать економити, а з іншого — вбережуть від зайвого стресу, оскільки самі по собі вони не вимагають від тебе якихось неймовірних зусиль. В цьому нам допоможе портал mport.
Стався до контролю грошей простіше
Просто уяви собі, що це гра і на переможця чекає винагорода. Врешті-решт, так воно і є.
Підключи дітей (якщо є)
Розкажи дітям, як ти ведеш свої фінансові справи, щоб вони брали з тебе приклад. Після цього буде соромно відступати від своїх намірів.
Переверни логіку
Дозволь собі будь-яку регулярні дрібні витрати. Фішка в тому, що дрібні витрати — це найчастіше імпульсні покупки. Вони завдають шкоди, якщо ти перестаєш звертати на них увагу. Трюк полягає в тому, що ти офіційно дозволив собі зайві витрати й вони стали частиною твого контрольованого бюджету.
Не витрачай більше, якщо доходи зросли
Коли доходи збільшуються, ми з криком "Можу собі дозволити!", купуємо більше дорогих речей. Дорожчу куртку, нові навушники, вечерю в дорогій закусочній, покупки у більш розкішних магазинах. Пастка в тому, що доходи зовсім не зросли, попри підвищення зарплати. Зрештою, ти знову опиняєшся біля розбитого корита.
Як вже було сказано в першій пораді — правильна фінансова політика гарантує винагороду в майбутньому. Ти зможеш запланувати відпустку своєї мрії або купити конструктор, в якому тобі відмовляли в дитинстві. Також видання "Коментарі" розповість, як навчити правильній фінансовій поведінці свого сина.

Розпоряджаємося грошима правильно: поради чоловікам, які не вміють економити



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини