Головна Новини Дозвілля подорожі З 1 квітня Кіпр відкриває свої кордони для туристів з України
commentss НОВИНИ Всі новини

З 1 квітня Кіпр відкриває свої кордони для туристів з України

Українці зможуть відвідати Кіпр без проходження карантину

24 березня 2021, 16:15
Поділіться публікацією:

Кіпр офіційно відриває свої кордони для українських туристів з 1 квітня без проходження карантину. Про це йдеться в документі Міністерства туризму Кіпру, передає РБК-Україна 24 березня.

З 1 квітня Кіпр відкриває свої кордони для туристів з України

Відпочинок на Кіпрі - фото з відкритих джерел

"Кіпр відкриває свої кордони для всіх мандрівників з України, починаючи з 1 квітня 2021 року. Всім подорожуючим, які пройшли тестування і підтвердили відсутність Covid, які не були в тісному контакті з підтвердженим випадком, буде гарантовано перебування без карантину", — йдеться в заяві.

Повідомляється, що діти до 12 років будуть звільнені від проходження тестування, а туристи віком від 12 до 18 років проходитимуть тестування відповідно до чинного протоколу.

Зазначимо, що українцям з 1 квітня потрібно буде здавати ПЛР-тест за 72 години до вильоту, а також по прильоту в аеропортах Кіпру за 30-31 євро (якщо Україна буде в статусі "червоної" зони).

Нагадаємо, що "Коментарі" дізналися в експерта, де в Україні можна провести літню відпустку. На його думку, в будь-який час року українців чекають Карпати. У них що не день — так сезон, там завжди готові зустріти гостей. Гостинність і креативність місцевих жителів з лишком компенсує будь-які недоліки подорожі, пов'язані з коронавірусом.

Серед "морських" регіонів — Одеса, а також Коблево Миколаївської області. В останньому місті навіть створили управління курортів, так що, ймовірно, туристам зможуть запропонувати багато цікавинок. Непоганим варіантом для відпочинку на вихідних експерт вважає Київ. Столиця забезпечить мандрівникам різноманітність, а також не дуже "вдарить" по кишені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини